Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

Αφορμή



Ασήμαντη αφορμή η άγρια δολοφονία του 19χρονου;

Σε προσωπικές διαφορές, ενδεχομένως και ασήμαντες,  είναι πιθανόν να οφείλεται η δολοφονία του 19χρονου τα ξημερώματα στο Μαρούσι. 



Ρόδος: Βγήκαν… μαχαίρια για ασήμαντη αφορμή

Ένα αιματηρό επεισόδιο τάραξε χθες τη Ρόδο όταν για ασήμαντη αφορμή, ένας νεαρός επιτέθηκε με μαχαίρι σε συνομήλικό του σε κεντρική πλατεία της παλιάς πόλης.



Νέες αποκαλύψεις για το φονικό της Ζακύνθου

Για μία γυναικα φαίνεται πως ξεκίνησε ο άγριος καβγάς, που κατέληξε σε φονικό, με θύμα τον 22χρονο Αμερικανό στο Λαγανά της Ζακύνθου.

Σύμφωνα με βίντεο-ντοκουμέντο που ήρθε στη δημοσιότητα και στο οποίο φαίνονται τα όσα έγιναν μέσα στο μπαρ του Λαγανά,η κοπέλα φαίνεται να φωτογραφίζεται με το θύμα και τους φίλους του.



Δηλώσεις Μητσοτάκη με αφορμή την 24ωρη απεργεία στις Σταθερές Συγκοινωνίες

«Καμία απεργία χωρίς το 50% +1 των εργαζομένων. Να μπει τέλος στην ασυδοσία των συνδικαλιστών» έγραψε σήμερα στο Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δίνοντας το στίγμα των προθέσεων της ΝΔ για αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου.



Αθήνα: Ο Σόιμπλε αναζητεί αφορμή για τεχνητή κρίση

Στην αποκωδικοποίηση της στρατηγικής και των πραγματικών προθέσεων του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε επικεντρώνεται η Αθήνα, καθώς η διαπραγμάτευση με τους θεσμούς από την επόμενη ημέρα πρόκειται να εισέλθει στην κρισιμότερη ίσως φάση της και ενώ οι αντιθέσεις μεταξύ των δανειστών καθιστούν τη λύση σταυρόλεξο για πολύ δυνατούς λύτες.



Παγκόσμια Ημέρα Νερού: Αφορμή για την ευαισθητοποίηση όλων

Η Παγκόσμια Ημέρα Νερού, που γιορτάζεται σήμερα 22 Μαρτίου, αποτελεί αφορμή για την ευαισθητοποίηση όλων, στην υιοθέτηση απλών αλλά αποτελεσματικών καθημερινών πρακτικών, με τις οποίες και η κατασπατάληση του νερού αποφεύγεται και η εξοικονόμηση πόρων, υδάτινων και οικονομικών, επιτυγχάνεται.