Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 -

αφιξη



Survivor 2: Οι εντάσεις μεταξύ των παικτών στις δύο ομάδες και η άφιξη των έξι νέων παικτών

Απόψε το βράδυ η αδρεναλίνη θα χτυπήσει κόκκινο τόσο για τους παίκτες του Survivor 2 όσο και για τους τηλεθεατές που θα δουν να συμβαίνουν μεγάλες ανατροπές στο παιχνίδι αλλά και να υπάρξουν διενέξεις ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.



Άλλοι 347 πρόσφυγες στα νησιά του βορείου Αιγαίου το πρώτο 15νθήμερο του Φεβρουαρίου

Πολύ μικρές, ιδιαίτερα λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή, είναι οι ροές μεταναστών και προσφύγων στα νησιά του βορείου Αιγαίου, το πρώτο 15θήμερο του Φεβρουαρίου.

Από 1ης Φεβρουαρίου έως και σήμερα, στη Λέσβο πέρασαν 222 άτομα, στη Χίο μόλις 30 και στη Σάμο 95.



Πρόγραμμα άφιξης και παραμονής Τιμίας Κάρας Αγ. Ιωάννου Χρυσοστόμου στην Κύπρο (26/1-1/2)

Ο Πανοσιολογιότατος Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμανδρίτης Εφραίμ θα μεταφέρει την Τιμία Κάρα, με το άφθαρτο αυτί, του εν Αγίοις Πατρός Ημών Ιωάννου Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως του Χρυσοστόμου από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου στις Μητροπολιτικές Περιφέρειες Κιτίου και Λεμεσού στην Κύπρο.



Αποθέωση του Ολυμπιακού στην άφιξή του στα Χανιά

Η αποστολή των παικτών του Τάκη Λεμονή γνώρισε την αποθέωση κατά την άφιξή της στα Χανιά για τον σημερινό αγώνα με τον Κισσαμικό.

Παρακολουθήστε πιο κάτω το βίντεο από την επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού στο Facebook.



Ξεκίνησε η Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ

Η τακτική των Ευρωπαίων ηγετών να σπρώχνουν τα προβλήματα κάτω απ’ το χαλί και να μεταθέτουν τη λήψη αποφάσεων εν ευθέτω χρόνω είναι γνωστή στις συνόδους κορυφής της ΕΕ.

Και το διήμερο Συμβούλιο σήμερα κι αύριο στις Βρυξέλλες μάλλον δεν θα αποτελέσει εξαίρεση.



Η επίσκεψη του Γιάννη Σπαλιάρα μετά την άφιξη του στο αεροδρόμιο

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor. Το μοντέλο και ηθοποιός επέστρεψε χθες το βράδυ από τον Άγιο Δομίνικο και μάλιστα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στις κάμερες που βρίσκονταν στο αεροδρόμιο.