Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 -

αφισες



Άμεσο ξήλωμα και πρόστιμα σε παράνομες αφίσες του Καμπούρη από τον Χαρδαλιά

Άμεσα τα αντανακλαστικά του Νίκου Χαρδαλιά απέναντι στην παράνομη αφισορύπανση στους δρόμους της Αθήνας, ακόμα και αν τα περιστατικά αυτά αφορούν μέλη του περιφερειακού συμβουλίου.



Αφίσες στη Μακεδονία για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Να «μαυρίσουν» υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου καλούν άγνωστοι μέσω αφισών σε αρκετές πόλεις της Βόρειας Ελλάδας.



Μεσσηνία: Νοσταλγοί της χούντας γέμισαν με αφίσες του Παπαδόπουλου τους Γαργαλιάνους

Με αφίσες του δικτάτορα Παπαδόπουλου γέμισαν νοσταλγοί της χούντας κεντρικά σημεία στους Γαργαλιάνους. Οι αφίσες με το πρόσωπο του δικτάτορα συνοδεύονταν από την ερώτηση «που είσαι Παπαδόπουλε...» και σε άλλες με το «ζεις στις καρδιές μας». Η αφισοκόλληση έγινε το βράδυ της 21ης Απριλίου. 



Θεσσαλονίκη: Κατέβασαν όλες τις παράνομες αφίσες για την αυριανή ομιλία του Τσίπρα

Συνεργεία του δήμου Θεσσαλονίκης κατεβάζουν από τις κολώνες από το πρωί αφίσες και μπάνερ για την αυριανή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη.



Στο «σφυρί» επτά σπάνιες αφίσες του Μίκι Μάους

Επτά σπάνια vintage πόστερ του Μίκι Μάους αναμένεται να πωληθούν έναντι χιλιάδων δολαρίων σε μια δημοπρασία που συμπίπτει με την 90η επέτειο από την πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση του διάσημου χαρακτήρα των καρτούν.

Οι επτά αφίσες, που χρονολογούνται από το 1930 και 1940, παρουσιάστηκαν σήμερα σε μια έκθεση στο Λονδίνο, την οποία οργάνωσε η Disney.



Kατερίνη: Aίσθηση προκαλούν οι αφίσες με τον Αλέξη Τσίπρα

 

Οι αφίσες με τον Αλέξη Τσίπρα βρίσκονται παντού στην Κατερίνη και προκαλούν αίσθηση.Σε όλες υπάρχει η ίδια λέξη.