Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024 -

αεροδρόμιο «Μακεδονία»



Χειροπέδες σε 29χρονο Σέρβο για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Ένας 29χρονος Σέρβος συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, διότι κατά την άφιξή του και κατόπιν διαβατηριακού ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι διώκεται στην πατρίδα του για απόπειρα ανθρωποκτονίας.



Συνελήφθη 35χρονος Ιταλός στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» για οικονομικά αδικήματα

Ένας 35χρονος Ιταλός συνελήφθη στον αερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, καθώς καταζητείται από τις δικαστικές αρχές της πατρίδας του για οικονομικά αδικήματα που φέρεται να τέλεσε το 2013.



Εργαζόμενος στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» έκλεβε χρήματα και αντικείμενα από αποσκευές

Στη σύλληψη 36χρονου, ο οποίος κατηγορείται για κλοπές χρημάτων και αντικειμένων από αποσκευές ταξιδιωτών στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης προχώρησαν σήμερα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης του Κρατικού Αερολιμένα «Μακεδονία».



Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» επιχειρούν να εισέλθουν με τρακτέρ οι αγρότες

Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» επιχειρούν να εισέλθουν με τα τρακτέρ τους αγρότες και κτηνοτρόφοι από το μπλόκο που έχει στηθεί, από τις 30 Ιανουαρίου,

στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, στον κόμβο «Πράσινα φανάρια» (διασταύρωση πριν τον αερολιμένα).



Ακυρώθηκαν πτήσεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λόγω κακοκαιρίας

Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, η χαμηλή ορατότητα και οι άνεμοι έχουν προκαλέσει από τις 12.30 το μεσημέρι μέχρι αυτή την ώρα την εκτροπή πέντε πτήσεων, με αρχικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη, οι οποίες τελικά χρειάστηκε να κατευθυνθούν προς την Αθήνα.



Προβλήματα στις πτήσεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λόγω των ισχυρών ανέμων

Προβλήματα   παρουσιάστηκαν σήμερα,  λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στο Αιγαίο, σε ορισμένες πτήσεις, από και προς το Αεροδρόμιο «Μακεδονία».