Τετάρτη 01 Μαΐου 2024 -

αερα



Η NASA κατέγραψε τον ήχο του ανέμου στον Άρη

Για πρώτη φορά καταγράφηκε ακουστικό υλικό, στο οποίο ακούγεται ο ήχος του ανέμου στον "κόκκινο πλανήτη", χάρη στο Insight της NASA.



Εκτός αέρα το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»;

Ξεχάστε τα Σαββατόβραδα που ξέρατε παρέα με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»!

Η αγαπημένη εκπομπή αλλάζει μέρα για δύο εβδομάδες λόγω εορτών και θα προβληθεί την Κυριακή!



Οι ρόδες Ι.Χ. δεν είχαν αέρα αλλά δέκα κιλά χασίς

Αντί για αέρα, ήταν φουσκωμένα με… χασίς δυο από τα λάστιχα ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου που σταμάτησε σε μπλόκο αστυνομικών της Δίωξης, της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος και του αστυνομικού τμήματος Άργους Ορεστικού σε περιοχή της Καστοριάς!



Ξεφτίλισαν τη Super League στον αέρα του Sky Sports!

Την χειρότερη άποψη για το ελληνικό πρωτάθλημα έχει ο Πολ Μέρσον, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο Sky Sports με αφορμή την πρόσληψη του Μάρκο Σίλβα στην τεχνική ηγεσία της Χαλ.



Τρόμος στον αέρα: Πουλί κατέστρεψε τη μύτη αεροσκάφους Boeing 737-800 (Φωτό)

Τρόμος στον αέρα για 70 επιβάτες όταν επιβατικό αεροσκάφος συγκρούστηκε με πουλί τη στιγμή που πραγματοποιούσε προσγείωση στο αεροδρόμιο του Χίθροου, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς η μύτη του αεροπλάνου.

Στο Μπόινγκ 737-800 της EgyptAir επέβαιναν περισσότεροι από 70 άνθρωποι, οι οποίοι ταξίδευαν στη βρετανική πρωτεύουσα από το Κάιρο.



Με τον αέρα της νίκης ο Απόστολος Τζιτζικώστας στην Τρίπολη

Στην Τρίπολη βρέθηκε ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας στο πλαίσιο τωνπεριοδειών που πραγματοποιεί σε ολόκληρη τη χώρα ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ στις 22 Νοεμβρίου.