Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

αδωνις



Άδωνις Γεωργιάδης: Θα είμαστε η πιο φιλική χώρα στις επιχειρήσεις έως το 2023

"Θέλουμε να γίνουμε η πιο φιλική χώρα στις επιχειρήσεις στο τέλος της τετραετίας - όσα λέμε τα εννοούμε", υπογράμμισε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Μάλιστα, ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων αναφέρθηκε με έμφαση στις τελευταίες θετικές εξελίξεις γύρω από την γιγαντιαία επένδυση στο Ελληνικό.



Το όμορφο μήνυμα του Άδωνι για τα γενέθλια του παιδιού του

Το δικό του μήνυμα για τα γενέθλια του γιού του, Αθανάσιου / Περσέα, έστειλε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως «16/09/2005 14 χρόνια πριν γεννήθηκε ο γιος μου ο Αθανάσιος/Περσέας. Άλλαξε την ζωή μου. Τον λατρεύω, όπως αγαπάμε όλοι μας τα παιδιά μας».



Όταν συναντήθηκε ο Πολάκης με τον Αδωνι και τον Μηταράκη στη Βουλή

Χαμός έγινε στο Εντευκτήριο της Βουλής. Εκεί βρισκόταν ο υφυπουργός, Νότης Μηταράκης, ο οποίος έπινε τον καφέ του μαζί με άλλους βουλευτές της ΝΔ και περίμενε να ξεκινήσει η ψηφοφορία για την εκλογή του προέδρου της Βουλής, του Κώστα Τασούλα.Σχετικά άρθρα

Ιδού όσα γράφει ο Νίκος Χασαπόπουλος από το Βήμα:



Ο Γεωργιάδης για την Νοβάρτις

Σήμερα, όλοι εμείς που σπιλωθήκαμε με επαίσχυντο τρόπο, συμπεριλαμβανομένου και του Ανδρέα Λοβέρδου, δικαιωνόμαστε τόνισε στον ΣΚΑΙ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στο πόρισμα που παρέδωσε η εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη στον Αρειο Πάγο.



Η πρόβλεψη του Άδωνι για τον Καρανικόλα

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης και παίρνοντας μια πάσα από τον Γιώργο Αυτιά, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έκανε μια πρόβλεψη για το «πράσινο» στέλεχος, λέγοντας ότι θα εκλεγεί βουλευτής στις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Να σημειωθεί ότι ο Σπύρος Καρανικόλας θα δώσει τη μάχη του σταυρού στον Νότιο Τομέα της νέας, σπασμένης στα τρία, Β' Αθηνών.

 



Α. Γεωργιάδης: Τραγέλαφος η αντίδραση της κυβέρνησης στο δημοψήφισμα της ΠΓΔΜ

Τραγέλαφο χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης την αντίδραση της κυβέρνησης στο δημοψήφισμα των Σκοπίων.