Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

άδεια



Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε και το νέο αίτημα για 9ήμερη άδεια!

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας αιτήθηκε εκ νέου άδεια εννέα ημερών από τις αγροτικές φυλακές Κασσαβέτειας, στον Βόλο, ωστόσο η απάντηση ήταν αρνητική.



Χανιά: Τρίτος κρατούμενος απέδρασε μετά από άδεια!

Για τρίτη φορά μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα, ένας κρατούμενος εκμεταλλεύτηκε την ολιγοήμερη άδεια που του είχε δοθεί από το Κατάστημα Κράτησης Χανίων και έγινε καπνός, με αποτέλεσμα να κηρυχθεί δραπέτης και αναζητείται από τις διωκτικές αρχές!



Νέο, ομόφωνο, «όχι» στο αίτημα για άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα

Για μία ακόμα φορά, η πόρτα των αγροτικών φυλακών του Βόλου, θα παραμείνει κλειστή για τον πολυισοβίτη κρατούμενο, μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης "17 Νοέμβη", Δημήτρη Κουφοντίνα.
Το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για τη χορήγηση άδειας απορρίφθηκε ομόφωνα από το συμβούλιο των φυλακών όπου εκτίει την ποινή του.



Κουφοντίνας: Νέο «όχι» στο αίτημα για νέα άδεια

«Όχι» είπε για τρίτη φορά το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου στο αίτημα που κατέθεσε ο Δημήτρης Κουφοντίνας για χορήγηση άδειας.
Με βούλευμά του το δικαστικό συμβούλιο απέρριψε το αίτημα για χορήγηση έβδομης άδειας συντασσόμενο με την εισαγγελική πρόταση.



Δημήτρης Κουφοντίνας: «Όχι» της Εισαγγελίας Βόλου για άδεια στον ισοβίτη

Να μην πάρει τακτική άδεια ο Δημήτρης Κουφοντίνας εισηγείται η Εισαγγελία Βόλου. Συγκεκριμένα, παρά την απόφαση του Αρείου Πάγου να αναιρέσει το δικαστικό βούλευμα με το οποίο απορρίφθηκε το σχετικό αίτημά του έχει την άποψη ότι δεν πρέπει καν να εξεταστεί το νέο αίτημα για τη χορήγηση της άδειας.



Την Τρίτη η συζήτηση στον Άρειο Πάγο για την άδεια του Κουφοντίνα

Την Τρίτη η συζήτηση στον Άρειο Πάγο για την άδεια του εκτελεστή της 17 Νοέμβρη. Η εισαγγελέας που θα κάνει την πρόταση θα είναι η ίδια η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου.

Η ίδια αναίρεσε το βούλευμα που αρνούνταν τη νέα άδεια στον Κουφοντίνα. Από τις 2 Μαΐου έχει ξεκινήσει απεργία πείνας ο Κουφοντίνας.