Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

αδεδυ



Κεραμέως: Το Πρωτοδικείο έκρινε παράνομη την απεργία-αποχή διαρκείας της ΑΔΕΔΥ

«Το Πρωτοδικείο έκανε δεκτή την αγωγή μας και έκρινε παράνομη την απεργία-αποχή διαρκείας που είχε κηρύξει η ΑΔΕΔΥ κατά της αξιολόγησης δημοσίων υπαλλήλων» αναφέρει η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.



Κασσελάκης σε ΑΔΕΔΥ: Να γίνει επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο

Την αμέριστη στήριξή του στην αυριανή απεργία της ΑΔΕΔΥ και στα «πάρα πολλά δίκαια αιτήματά» της, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, σε συνάντηση που είχε με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ.



Πανελλαδική απεργία στις 24 Σεπτεμβρίου προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ

Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία για την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου προκήρυξε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, με κεντρικό αίτημα την απόσυρση του «αντεργατικού» αναπτυξιακού νομοσχεδίου.

Παράλληλα, σημειώνει ότι, σε περίπτωση που η κυβέρνηση επιμένει στην προώθηση και την ψήφισή του, θα προχωρήσει σε απεργιακή κλιμάκωση.



Στους δρόμους η ΑΔΕΔΥ στις 18 Δεκεμβρίου

Κινητοποίηση προγραμματίζει η ΑΔΕΔΥ την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου στις 18:30 στην Πλατεία Κοραή -και στη συνέχεια πορεία προς τη Βουλή- με αφορμή την ψήφιση του προϋπολογισμού.



ΑΔΕΔΥ: Οι νέες συντάξεις μειώνονται έως 40% με το νόμο Κατρούγκαλου

Μειώσεις στις συντάξεις έως 40% έχουν υποστεί 200.000 νέοι συνταξιούχοι , που συνταξιοδοτήθηκαν μετά τις 13/05/2016, με το νόμο Κατρούγκαλου , σύμφωνα με ενδεικτικές συνταξιοδοτικές αποφάσεις που δημοσιοποιεί η ΑΔΕΔΥ.



Ολοκληρώθηκε η πορεία της ΑΔΕΔΥ στο κέντρο της Αθήνας

Ολοκληρώθηκε η πορεία της ΑΔΕΔΥ στο κέντρο της Αθήνας στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που είχε κηρύξει για σήμερα.

Τα μέλη της ΑΔΕΔΥ συγκεντρώθηκαν αρχικά στην πλατεία Κλαυθμώνος και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν μέχρι τη Βουλή.