Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

ABBA



Έρχεται η επανένωση των Abba ;

Εκπληκτική χαρακτηρίζουν οι δύο τραγουδοποιοί τη συνάντηση που είχαν με τις δύο πρώην συζύγους τους και τραγουδίστριες την άνοιξη για την εγγραφή δύο νέων τραγουδιών.



Η Σερ βγάζει δίσκο με διασκευές των Abba μετά το ρόλο της στο Mamma Mia

Η Σερ θα κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ με μουσική των ΑΒΒΑ μετά το «Mamma Mia». Την ανακοίνωση την έκανε η ίδια η τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Today Show, με αφορμή τη συμμετοχή της στη δεύτερη ταινία του «Mamma Mia! Here We Go Again» όπου παίζει τη Ρούμπι, τη μητέρα της Ντόνα (Μέριλ Στριπ) και γιαγιά της Σόφι (Αμάντα Σάιφρεντ).



Περισσότερους δίσκους από ποτέ πουλάνε τώρα οι Abba

Τι και αν το συγκρότημα έριξε τίτλους τέλους πριν από 36 χρόνια, το 1982; Στην πραγματικότητα σήμερα πουλάνε περισσότερα άλμπουμ από ποτέ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η Mia Segolsson, μάνατζερ των Abba στην δισκογραφική εταιρεία Polar Music, οι πωλήσεις του γκρουπ ανέρχονται σε ένα εκατομμύριο δίσκους ετησίως.



Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: Συμφωνικό ροκ εμπνευσμένο από τους ABBA και τους Queen

«Mamma mia», «Ηoney Honey», «The show must go on» και άλλες μελωδίες των ABBA και των Queen σε μια συναυλία έκπληξη! Αγαπημένα τραγούδια των δύο διάσημων συγκροτημάτων με συμφωνικό και χορωδιακό ήχο σε μια μεγάλη γιορτή, στην οποία συμμετέχουν πάνω από 160 μουσικοί και χορωδοί!



Οι ABBA ετοιμάζουν... ψηφιακή επανένωση!

Είναι το συγκρότημα που μετά το θάνατο της Disco κατηγορήθηκε όσο κανένα άλλο για την απλοϊκή μουσική του και τις κιτς εμφανίσεις του.



"Mamma Mia!": Οι ABBA ξανά μαζί μόνο για ένα βράδυ εγκαινίασαν ελληνική ταβέρνα στην Στοκχόλμη

Από το μιούζικαλ Mamma Mia οι Agnetha Fältskog , Björn Ulvaeus , Benny Andersson και Anni - Frid Lyngstad, εμφανίστηκαν χθες στην πρεμιέρα της ταβέρνας που άνοιξε ο ένας από τους τέσσερις.