Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

80



Υεμένη: 12 νεκροί - 80 τραυματίες από επιδρομή του αραβικού συνασπισμού

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν και ακόμη 80 τραυματίστηκαν σήμερα από τον αεροπορικό βομβαρδισμό του υπό τη Σαουδική Αραβία συνασπισμού εναντίον ενός στρατοπέδου κρατουμένων που ελέγχεται από τους σιίτες αντάρτες Χούτι και βρίσκεται στη Σανάα, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Al Massira.



Λεμπιδάκης: Η επιστολή απόγνωσης της οικογένειας και το χρονικό της απαγωγής

Δραματική είναι η επιστολή της οικογένειας Λεμπιδάκη 80 ημέρες μετά την απαγωγή του επιχειρηματία λέγοντας πως  τις  τελευταίες 53 ημέρες η οικογένεια δεν έχει κανένα ίχνος ζωής του δικού της ανθρώπου.

Με τη σημερινή επιστολή η οικογένεια  ανακοινώνει το τέλος των διαπραγματεύσεων.



Μέγαρο Μουσικής: «Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες»

«Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες», το συναρπαστικό θεατρικό ταξίδι σε σκηνοθεσία της Τατιάνας Λύγαρη που έχουν απολαύσει στο Μέγαρο 130.000 μικροί και μεγάλοι θεατές από το 2014, γιορτάζει το Σάββατο 1 Απριλίου, 400 συνεχόμενες παραστάσεις!



Καμερούν: Στους 80 ο αριθμός των νεκρών στο σιδηροδρομικό δυστύχημα

Αυξάνεται δραματικά ο αριθμός των νεκρών από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα που σημειώθηκε την Παρασκευή στο Καμερούν. Σύμφωνα με την τελευταία καταμέτρηση, πάνω από 80 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ δεκάδες άλλοι άνθρωποι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.



ΗΠΑ: Το πάρτι κατέληξε σε τραγωδία 80 τραυματίες από κατάρρευση μπαλκονιού

Ένα πάρτι κατέληξε σε τραγωδία όταν τρία μπαλκόνια δεν άντεξαν το βάρος των ανθρώπων και κατέρρευσαν, τραυματίζοντας δεκάδες.

 



Σχέδιο Σουηδίας για απέλαση 80.000 μεταναστών

Ο υπουργός Εσωτερικών της Σουηδίας Άντερς Ίγκεμαν, θα απελάσει 80.000 μετανάστες που ζήτησαν άσυλο.