Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

8



Στους «8» του Ραμπάτ η Μαρία Σάκκαρη

Δίχως να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα, η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 6-4, 6-4, της Ισαμπέλα Σινίκοβα από τη Βουλγαρία και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του τουρνουά του Ραμπάτ.

Η Ελληνίδα τενίστρια κράτησε το σερβίς της στο πρώτο σετ, ενώ παρότι δέχθηκε break στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ κατάφερε να το κατακτήσει κι αυτό.



Τα 8 συμπτώματα στην Σκλήρυνση κατά Πλάκας που δεν πρέπει να αγνοείτε

Οι περισσότεροι άνθρωποι με Σκλήρυνση κατά Πλάκας (ή, αλλιώς, Πολλαπλή Σκλήρυνση) αντιμετωπίζουν πόνο, κόπωση και κινητικά προβλήματα, αλλά υπάρχουν και άλλα, λιγότερο κοινά συμπτώματα.



Κάν’ το όπως οι σεφ: 8 νόστιμα tips

Επειδή η μαγειρική είναι τέχνη και όπως σε όλα τα πράγματα, η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, σου δίνουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές που αν τις ακολουθήσεις, όλοι θα αναρωτιούνται για τα μικρά μυστικά της επιτυχίας σου.



Ποια είναι η ΜΙΤ που απειλεί να πακετάρει τους 8

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Τουρκία για την απελευθέρωση και των οκτώ αξιωματικών της, που ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα και μέσω του αντιπροέδρου της κυβέρνησής της, Μπεκίρ Μποζντάγ, απείλησε ευθέως με επιχείρηση απαγωγής τους από το ελληνικό έδαφος, ή από όποια άλλη χώρα καταφύγουν.



Ελεύθεροι και οι τελευταίοι Τούρκοι στρατιωτικοί!

Οι τέσσερις και τελευταίοι -από τους οκτώ - τούρκοι στρατιωτικοί που βρίσκονταν στην χώρα μας, απελευθερώθηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα του Ολυμπιακού Χωριού, όπου και κρατούνταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι τούρκοι στρατιωτικοί αποφυλακίστηκαν διότι παρήλθε το 18μηνο της προσωρινής κράτησης. Κάτι που είχε συμβεί και με τους πρώτους τέσσερις.



 MARFIN 8 χρόνια μετά...

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010. Ένα πρωινό, όπου είχε προγραμματιστεί Πανελλαδικό συλλαλητήριο, το μαζικότερο ίσως με ανθρώπους όλων των ηλικιών, και να υπολογίζονται γύρω στους 120.000-150.000.