Τετάρτη 01 Μαΐου 2024 -

7χρονο



Κύπρος: Η 36χρονη έσφαζε το 7χρονο αγγελούδι και εκείνο φώναζε μητέρα!

Το έγκλημα με την παιδοκτόνο μητέρα και το οικογενειακό δράμα που σφραγίστηκε με τις δύο κηδείες, του 7χρονου παιδιού και του 64χρονου παππού, που έγιναν χωριστά την Τρίτη (29/5), πρωταγωνιστούν στις 5 τουρκοκυπριακές εφημερίδες την Τετάρτη (30/5).



7χρονο κοριτσάκι με σοβαρά χημικά εγκαύματα στο χέρι από henna tattoo

Με σοβαρά χημικά εγκαύματα στο χεράκι της εξαιτίας ενός henna tattoo που έκανε σε ξενοδοχείο στην Αίγυπτο ταλαιπωρείται ένα 7χρονο κοριτσάκι.

Η Μάντισον Γκιούλιβερ όπως είναι το όνομα της μικρής βρισκόταν σε διακοπές όταν ο πατέρας της, Μάρτιν, της επέτρεψε να κάνει το προσωρινό τατουάζ στο χέρι της, σε ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων.



Τραγωδία στην Κρήτη! 7χρονο αγοράκι έχασε την ζωή του σε τροχαίο

Δεν έχουν τέλος τα τροχαία δυστυχήματα στην Κρήτη με τις απώλειες σε ανθρώπινες ζωές πλέον να συγκρίνονται μόνο με περιόδους πολέμου.



Ισπανία: 7χρονο κοριτσάκι σε κρίσιμη κατάσταση από χτύπημα ταύρου

Ένα κοριτσάκι μόλις 7 ετών δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, μετά από χτύπημα που δέχθηκε από ταύρο στην περιοχή Αλφαμέν, στα βορειοανατολικά της χώρας της Ισπανίας.

Το μικρό παιδί χτυπήθηκε με τα κέρατα του ταύρου, μέσα από το προστατευτικό κυγκλίδωμα, στην κοιλιά και στους γλουτούς και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.