Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

7



Η Δυτική Ελλάδα έχει και πάλι τρένο

Επτά χρόνια μετά το τελευταίο δρομολόγιο του τρένου από την Πάτρα προς τον Πύργο έχουν δημιουργηθεί πλέον οι προϋποθέσεις για την επαναλειτουργία της γραμμής σε πρώτο χρόνο μέχρι την Κάτω Αχαΐα και στη συνέχεια μέχρι την πρωτεύουσα της Ηλείας.



Πρησμένα δάχτυλα:Δείτε 7 πιθανές αιτίες

Το πρήξιμο των δακτύλων, μια κατάσταση γνωστή και ως δακτυλίτιδα, είναι συνήθως αβλαβής, κάποιες φορές όμως ενδέχεται να αποτελεί ένδειξη προβλήματος υγείας.

Βγήκατε από το σπίτι μια πολύ ζεστή καλοκαιρινή μέρα και τα δάχτυλά σας ξαφνικά μοιάζουν με λουκάνικα; Φάγατε ένα πολύ αλμυρό γεύμα και διαπιστώνετε ότι το δαχτυλίδι έχει «σφηνώσει» στο δάχτυλό σας;



Τα 7 πιο επικίνδυνα επαγγέλματα για την καρδιά

Για την καλύτερη κατανόηση του κινδύνου καρδιαγγειακής νόσου εξαιτίας του επαγγελματικού περιβάλλοντος ενός ατόμου, ερευνητές από το CDC διεξήγαγαν μια μελέτη που περιελάμβανε 5.566 άτομα ηλικίας 45 ετών και πάνω.
 


Σεισμός 7,6 Ρίχτερ στην Παπούα Νέα Γουινέα

Πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 7,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε την Παπούα Νέα Γουινέα στις 19:44 (ώρα Ελλάδος) το απόγευμα της Κυριακής.  

Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωλογικών ερευνών το επίκεντρο του σεισμού των 7,6 Ρίχτερ εντοπίζεται 92 χιλιόμετρα νότια-νοτιοδυτικά της πόλης Ποργκέρα.



Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για αυτόν που σκότωσε τα 7 κουτάβια

Έρευνα για να βρεθεί ο δράστης που πυροβόλησε και σκότωσε επτά κουτάβια στο Μεσολόγγι, διεξάγει η ΕΛ.ΑΣ.. 

Δείτε την ανακοίνωσή της: 



Υγεία καρδιάς: Οι 7 στρατηγικές πρόληψης για να την προστατεύσετε

Οι καρδιακές παθήσεις αποτελούν την κύρια αιτία θανάτου στις περισσότερες χώρες.

Το παρήγορο είναι ότι, σύμφωνα με τις οδηγίες των καρδιολόγων, μπορείτε να κάνετε αρκετά πράγματα για να προστατεύσετε την καρδιά σας.