Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024 -

36χρονη μεσίτρια



Στον πατριό τους τα παιδιά της 36χρονης μεσίτριας που δολοφονήθηκε στο Ιπποκράτειο

Στον πατριό τους δόθηκε, με εισαγγελική εντολή, η επιμέλεια των δύο παιδιών της καταγόμενης από τη Γεωργία, 36χρονης μεσίτριας, για το θάνατο της οποίας, μέσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, κατηγορείται ένας τριανταοκτάχρονος αγγειοχειρουργός.



Δύο αναισθητικές ουσίες πιθανόν να σκότωσαν την 36χρονη μεσίτρια

Οι δύο αναισθητικές ουσίες που ανιχνεύθηκαν στην 36χρονη μεσίτρια -η οποία φέρεται να δολοφονήθηκε από τον 38χρονο ειδικευόμενο αγγειοχειρουργό- θα μπορούσαν να ευθύνονται για τον θάνατο της άτυχης γυναίκας.



Το στερνό αντίο στη δολοφονημένη μεσίτρια -Τραγικές φιγούρες τα τρία παιδιά της κι ο σύζυγός της - Την ίδια ώρα ο γιατρός επιμένει: "Με παγίδευσαν"

Αποχαιρετούν, σήμερα, συγγενείς και φίλοι την άτυχη 36χρονη μεσίτρια, που φέρεται να δολοφονήθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης από τον 38χρονο αγγειοχειρούργο. Η κηδεία της σύμφωνα με πληροφορίες  θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο στις 12 το μεσημέρι, στην Κατερίνη.



«Ας μιλήσει ο γιατρός για να ξέρουμε τι θα πούμε στα παιδιά», λέει ο σύζυγος της 36χρονης μεσίτριας

Συγκλονίζουν τα λόγια του συζύγου της 36χρονης άτυχης μεσίτριας που φέρεται να δολοφονήθηκε από τον αγγειοχειρούργο του Ιπποκράτειου νοσοκομείου όπου εργάζονταν.