Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

30



Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης δωρίζει 30 αυτοκίνητα στην Αστυνομία

“Ευχαριστώ τον αστυνομικό διευθυντή και τους άλλους αστυνομικούς της Κρήτης που έκαναν τη δουλειά τους με ακρίβεια και μυστικότητα”. Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Κρητικού επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη μετά την απελευθέρωσή του από ομάδα επίλεκτων ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας τον Οκτώβριο του 2017 ύστερα από 6μηνη ομηρεία.



Μα τί άλλο θα μπορούσε να απαντήσει στο δίλλημα "ή εγώ ή τα σκυλιά";

Μια γυναίκα από το Σάφολκ της Αγγλίας ήρθε αντιμέτωπη με ένα ομολογουμένως περίεργο δίλημμα όταν υιοθέτησε τόσα πολλά σκυλάκια που για τον σύζυγο έγιναν πρόβλημα.



Συλλήψεις 30 γυναικών στο Ιράν γιατί έβγαλαν τη μαντίλα τους

Η ιρανική αστυνομία συνέλαβε περίπου 30 γυναίκες στην Τεχεράνη επειδή έβγαλαν την μαντίλα τους δημοσίως για να διαμαρτυρηθούν για τον νόμο που επιβάλλει στις γυναίκες να τη φορούν μετά την Ισλαμική Επανάσταση του 1979, μετέδωσαν πολλά τοπικά μέσα ενημέρωσης.



Ιστορικό ημερολόγιο ΙΜΜ Βατοπαιδίου για τα 30 χρόνια κοινοβίου. Ένα ταξίδι στην ιστορική Μονή μέσα από φωτογραφίες και κείμενα

Συμπληρώθηκαν 30 χρόνια από την κοινοβιοποίηση της Ιεράς και Μεγίστης Μονής του Βατοπαιδίου και το άλλοτε επιβλητικό μεν, αλλά σχεδόν ερειπωμένο οικοδόμημα είναι πια μια ζωντανή μοναστική κυψέλη, μετά από πολύ πνευματική και υλική εργασία.



Η σωστή διατροφή σε ηλικία 20, 30 και 40 χρόνων

Η υγιεινή διατροφή έχει ορισμένους γενικούς κανόνες που ισχύουν για όλους  ανεξαρτήτως ηλικίας. Αλλά σε δεύτερο επίπεδο, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που διαφοροποιούνται όσο μεγαλώνετε.



Λονδίνο: Στους 30 οι νεκροί από τον «Πύργο της Κολάσεως»

Αυξάνεται ραγδαία ο αριθμός των νεκρών από την καταστροφική φωτιά που ξέσπασε στον Grenfel Tower σύμφωνα με  ανακοίνωση της αστυνομίας του Λονδίνου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βρετανικής αστυνομίας ο αριθμός των επιβεβαιωμένων θυμάτων ανέρχεται πλέον σε τουλάχιστον 30.