Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

3



Σεισμός 3,1 Ρίχτερ ανοιχτά της Αλοννήσου

Σεισμική δόνηση 3,1 Ρίχτερ σημειώθηκε  το μεσημέρι της Τετάρτης σε θαλάσσια περιοχή 44 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Αλοννήσου.



Τρία κρούσματα κορονοϊού στο Δήμο Φαιστού!

Σε συναγερμό βρίσκεται η Δημοτική Αρχή Φαιστού με φόντο τα τρία κρούσματα κορωνοϊού που διαπιστώθηκαν στην περιοχή.



Ιεράπετρα: Σεισμός έντασης 3,8 ρίχτερ

Σεισμός έντασης 3,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ κατεγράφη στις 06:43 στα ανοικτά του νησιού, με το επίκεντρο να εντοπίζεται 52 χιλιόμετρα νότια-νοτιανατολικά της Ιεράπετρας. Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 6,1 χλμ.



Σεισμός 3,8 ρίχτερ ανοικτά της Μεσσηνίας

Σεισμός σημειώθηκε στη Μεθώνη στη Μεσσηνία,το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται περίπου 40 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Πύλου, με το εστιακό βάθος να εκτιμάται στα 10 χιλιόμετρα



Συνελήφθη στην Αθήνα Κινέζος για άπατη 3,6 δισ. ευρώ

Αλλοδαπός κινεζικής υπηκοότητας συνελήφθη στην Αθήνα, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για άπατη πολύ μεγάλης άξιας στην Κίνα.



Στο κόκκινο τα ληξιπρόθεσμα - Στα 102 δις το σύνολο

Στο ιλλιγιώδες ποσό των  3,665 δις διαμορφώνονται οι νέες ληξιπρόθεσμες οφειλές των ιδιωτών (για το 2018) στην εφορία στο τέλος Απριλίου, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία ενώ στο σύνολό τους έχουν εκτιναχθεί στο δυσθεώρητο ύψος των 102 δις ευρώ.

Το μόνο θετικό στοιχείο είναι ότι ο ρυθμός αύξησης δείχνει να αναχαιτίζεται. Το Απρίλιο τα νέα φέσια ανήλθαν σε 599 εκατ. ευρώ.