Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

25



Έτσι παγιδεύτηκαν οι 25 άνθρωποι στο οικόπεδο του θανάτου!

Συγκλονιστική μαρτυρία του ιδιοκτήτη ρίχνει φως στην τραγωδία! Μαρτυρικές οι τελευταίες στιγμές των 25 ανθρώπων που δεν κατάφεραν να σωθούν!


Απεργία στο σιδηρόδρομο στις 25 και 26 Ιουλίου

Σε νέες απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν την επόμενη εβδομάδα οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο. 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) προκήρυξε νέες 24ωρες απεργίες στις 25 και 26 Ιουλίου για τους εργαζομένους σε ΟΣΕ και ΕΕΣΣΣΤΥ. 



Αυτές είναι οι 25 καλύτερες παραλίες στον κόσμο

Η καλύτερη παραλία στον κόσμο, σύμφωνα με τη λίστα του Trip Advisor, είναι η Grace Bay (Προβιντενσιάλες, Τερκς και Κέικος). Δεύτερη καλύτερη στην Ευρώπη και 11η στη γενική λίστα η παραλία στο Ελαφονήσι Χανίων.

Οι 25 καλύτερες παραλίες για το 2018

1. Grace Bay
Προβιντενσιάλες, Τερκς και Κέικος



Στο νοσοκομείο ο Χριστόδουλος Ξηρός

Στο νοσοκομείο Παπανικολάου μεταφέρθηκε ο Χριστόδουλος Ξηρός από τις φυλακές Διαβατών όπου κρατείται, μετά από 25 μέρες απεργία πείνας για το καθεστώς απομόνωσης που βρίσκεται εδώ και 3 χρόνια.



Χατζηδάκης: Ο ερχομός του πρώτου του μωρού και οι 25 ώρες τοκετού

Το καλοκαίρι έκανε το γάμο του στην Κέα και τώρα ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας με την σύζυγό του Πόπη Καλαϊτζή και τον λίγων ημερών γιο του. Ο λόγος για τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κωστή Χατζηδάκη που έγινε πατέρας λίγο πριν τα Χριστούγεννα και είναι στα καλύτερά του.



Πέντε κρυφές "ανατροπές" που ανεβάζουν τα όρια ηλικίας για σύνταξη με 15, 25 και 35 έτη

Πέντε κρυφές ανατροπές στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης βάζουν σε περιπέτειες χιλιάδες ασφαλισμένους και τους οδηγούν είτε με έμμεσο είτε και με άμεσο τρόπο στην αύξηση της πραγματικής ηλικίας που περίμεναν να υποβάλουν αίτηση συνταξιοδότησης ακόμη κι αν έχουν 35, 25 ή και 15 έτη.