Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

24 ωρες



Καλλιάνος για τον καύσωνα: Άλλες 24 ώρες υπομονή

Για δεύτερη μέρα «βράζει» ολόκληρη η επικράτεια, λέει ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, σε ανάρτησή του στο Facebook.

Και συνεχίζει: «Αυτό πλέον το έχουμε καταλάβει όλοι μας. Ακόμη και τις βραδινές ώρες η δυσφορία κατά τόπους είναι πολύ έντονη. Ειδικά στα μεγάλα αστικά κέντρα, τα κλιματιστικά χρειάζεται να δουλεύουν 24 ώρες ασταμάτητα».



Χίος: Εκατό πρόσφυγες και μετανάστες έφτασαν μέσα σε 24 ώρες

Σε ασφυξία οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια η Χίος, εξαιτίας των συνεχών αφίξεων μεταναστών και προσφύγων τόσο στη Χίο, αλλά και στις Οινούσσες.

Από το πρωί του Σαββάτου μέχρι και το πρωί της Κυριακής 100 μετανάστες και πρόσφυγες, κατάφεραν να περάσουν τα θαλάσσια σύνορα και να βγουν στις ακτές του νησιού.



Χωρίς τρένο και προαστιακό από τα μεσάνυχτα και για 24 ώρες

Ακύρωση όλων των δρομολογίων των τρένων και του προαστιακού σιδηρόδρομου, από σήμερα τα μεσάνυχτα έως και αύριο τα μεσάνυχτα, ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, λόγω της 24ωρης απεργίας που προκήρυξε η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης (Μηχανοδηγοί).



Τριγλυκερίδια: Πώς θα τα ρίξετε σε 24 μόλις ώρες!

Από αρκετές μελέτες έχει φανεί ότι μια και μόνο ημέρα άσκησης είναι ικανή να μειώσει τα τριγλυκερίδια αίματος στο στάδιο νηστείας την επόμενη ημέρα.

 



Οι δέκα ασθένειες που μπορούν να σας σκοτώσουν σε 24 ώρες

Η σκέψη του να ξυπνήσετε μια μέρα χωρίς συμπτώματα και μέχρι να έρθει το άλλο πρωί να είστε στα πρόθυρα του θανάτου από κάποια ασθένεια, είναι τρομακτική, αλλά, δυστυχώς, είναι πιθανό!