Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 -

24



ΕΛ.ΑΣ: Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις 24 και 25 Μαρτίου για την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση

 Η ΕΛ.ΑΣ ανακοίνωσε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν στην Αθήνα στις 24 και 25 Μαρτίου εξαιτίας της διεξαγωγής της μαθητικής και της στρατιωτικής παρέλασης, αντίστοιχα, για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου.



Αυτοί είναι οι 24 του Survivor II

Τους 24 παίκτες που θα δώσουν μάχη στο Survivor 2 ανακοίνωσε σήμερα ο ΣΚΑΙ μέσα από την επίσημη σελίδα του reality επιβίωσης στο facebook, όπου με δύο βίντεο παρουσιάζονται όλοι όσοι θα βρεθούν Άγιο Δομίνικο



Αιθιοπία: Πάνω από 24 νεκροί από κατολίσθηση

24 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους  και 28 τραυματίσθηκαν εξαιτίας μιας τεράστιας κατολίσθησης που σημειώθηκε σε χωματερή η οποία βρίσκεται στην περιφέρεια της πρωτεύουσας της Αιθιοπίας Αντίς Αμπέμπα, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.



Ινδία: Τουλάχιστον 24 νεκροί από πυρκαγιά σε νοσοκομείο

Τουλάχιστον 24 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ξέσπασε πυρκαγιά, υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, σε νοσοκομείο στην Ινδία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η πυρκαγιά ξέσπασε στη μονάδα αιμοκάθαρσης στο Νοσοκομείο και Ινστιτούτο Ιατρικών Επιστημών SUM στην Μπουμπάνεσβαρ, με αποτέλεσμα η φωτιά να επεκταθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας. 



ΗΠΑ: Ο πρόεδρος Ομπάμα απένειμε μετάλλια σε 24 προσωπικότητες των Τεχνών

O πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα βράβευσε 24 σπουδαίους εκπροσώπους των Τεχνών και του πολιτισμού στην χώρα τους, απονέμοντας τους μετάλλια σήμερα για τα επιτεύγματά τους, ενώ από την εκδήλωση δεν έλειψαν οι αστεϊσμοί και τα γέλια.