Σάββατο 11 Μαΐου 2024 -

2.000 ευρώ



Αστυνομικός στην Κρήτη βρήκε πορτοφόλι με 2.000 ευρώ και το παρέδωσε

Αστυνομικός από τον Αγιο Νικόλαο που βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας βρήκε στην περιοχή της μαρίνας Αγίου Νικόλαου πορτοφόλι με 2.000 ευρώ και προσωπικά στοιχεία και το παρέδωσε στον ιδιοκτήτη του.

Δικηγόρος στο επάγγελμα ο απρόσεχτος κάτοχος του πορτοφολιού δεν μπορούσε να πιστέψει ότι του το επέστρεψαν χωρίς λείπει ούτε ένα ευρώ από μέσα.



Ιταλία: Δήμαρχος δίνει 2.000 ευρώ σε όποιον μετακομίσει στο χωριό του

Ο δήμαρχος απομακρυσμένου ορεινού χωριού της Ιταλίας δίνει 2.000 ευρώ σε όποιον προτίθεται να μετακομίσει εκεί, σε μια προσπάθεια να το σώσει πριν μετατραπεί σε πόλη – φάντασμα. 
 
Η Μπορμίντα βρίσκεται 420 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, στη βορειοδυτική περιοχή της Λιγουρίας και μετρά συνολικά 394 κατοίκους. 


Αύριο αποφυλακίζεται ο Άκης Τζοχατζόπουλος - Πρέπει να καταβληθούν 2.000 ευρώ

Σύμφωνα με νεότερη δήλωση του δικηγόρου του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γιάννη Νικολάου, ο άλλοτε κραταιός ανήρ του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να αποφυλακιστεί αύριο, Πέμπτη 4 Μαΐου.

Όπως ανέφερε, το κώλυμα στην αποφυλάκισή του έχει δημιουργηθεί καθώς πρέπει να καταβληθεί το ποσό των 2.000 ευρώ.

 



Προκλητικό «δωράκι» έως 2.000 ευρώ σε πολιτικά πρόσωπα

Γενναίες μειώσεις στα ποσά της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης που οφείλουν να πληρώνουν τα πολιτικά πρόσωπα νομοθέτησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. στο πλαίσιο των προσπαθειών της για μια… δίκαιη αναδιανομή των φορολογικών βαρών!



Ελεύθερος με εγγύηση ο αστυνομικός διευθυντής για το «φακελάκι» των 2.000 ευρώ

Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ αφέθηκε, μετά την απολογία του, ο αστυνομικός διευθυντής ο οποίος φέρεται να έλαβε «δώρο» 2.000 ευρώ για να σβήσει κλήσεις τροχαίων παραβάσεων ύψους 10.500 ευρώ σε ιδιοκτήτη βυτιοφόρων.



ΥΠΟΙΚ: Διευκρινήσεις για την έκπτωση φόρου των 2.000 ευρώ

Όπως διευκρινίστηκε από το υπουργείο Οικονομικών, η έκπτωση φόρου των 2.000 ευρώ- από την οποία προκύπτει το έμμεσο αφορολόγητο όριο των 9.091 ευρώ- θα ισχύσει στο σύνολό της για εισοδήματα έως 20.000 ευρώ και στη συνέχεια θα μειώνεται κατά 10 ευρώ ανά 1.000 ευρώ εισοδήματος έως ότου εξαλειφθεί.