Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

20 νεκροί



Φρικτό δυστύχημα στην Κριμαία: Σβήνουν οι ελπίδες για τους αγνοούμενους

Σβήνουν οι ελπίδες για τους άτυχους ναυτικούς, που βρίσκονταν στην έκρηξη που ξέσπασε χθες βράδυ σε δύο πλοία που μετέφεραν αέριο κοντά στο στενό του Κερτς.  Σύμφωνα με τις Ρωσικές αρχές, οι ειδικές ομάδες διέσωσαν δώδεκα ναυτικούς ενώ ανασύρθηκαν δέκα πτώματα.  Αγνοείται επίσης η τύχη άλλων δέκα ναυτικών και θεωρούνται νεκροί, διευκρίνισε.



Έκρηξη βόμβας σε προεκλογική συγκέντρωση στο Πακιστάν - 20 νεκροί

Τουλάχιστον 20 άτομα σκοτώθηκαν και πάνω από 40 τραυματίστηκαν σήμερα σε έκρηξη βόμβας σε προεκλογική συγκέντρωση σε πόλη του νοτιοδυτικού Πακιστάν, όπως δήλωσε υψηλόβαθμος αξιωματούχος στο Γαλλικό Πρακτορείο.

«Είκοσι άτομα σκοτώθηκαν στην έκρηξη και φοβόμαστε ότι θα αυξηθεί ο απολογισμός», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της επαρχίας Μπαλουτσιστάν, ο Αγά Ουμάρ Μπουνγκαλζαΐ.



Μακελειό με τουλάχιστον 20 νεκρούς σε σιιτικό τέμενος στην Καμπούλ

Βομβιστική επίθεση καμικάζι αυτοκτονίας σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής σε σιιτικό τέμενος στην Καμπούλ του Αφγανιστάν, αφήνοντας πίσω του δεκάδες νεκρούς. 



Το ναυάγιο του "Δύστος": Η τραγωδία με τους 20 νεκρούς ανοιχτά της Κύμης (photos + video)

Ξαπλωμένο σε αμμώδη-λασπώδη βυθό με μέγιστο βάθος 38 μέτρων σε απόσταση 4 ναυτικών μιλίων από το λιμάνι της Κύμης βρίσκεται το Δύστος. Εικοσι χρόνια μετά το ναυάγιο που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 20 άνθρωποι το πλοίο είναι σχεδόν καλυμμένο στο σύνολο του από σχοινιά και δίχτυα.



Φονική έκρηξη σε ναό Κοπτών στο Κάιρο: Τουλάχιστον 20 νεκροί

Tουλάχιστον 20 άτομα έχασαν τη ζωή τους, ενώ ακόμη 35 τραυματίστηκαν, από έκρηξη κοντά σε καθρεδικό ναό Κοπτών Χριστιανών, στο Κάιρο της Αιγύπτου.

Προς το παρόν κανείς δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση.

Η έκρηξη σημειώθηκε στον καθεδρικό ναό του Αγίου Μάρκου των κοπτών στη συνοικία Αμπασίγια.



Βραζιλία: Τουλάχιστον 20 νεκροί από σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό

Ένα λεωφορείο κι ένα βυτιοφόρο συγκρούστηκαν και ανεφλέγησαν στη νότια Βραζιλία με αποτέλεσμα 20 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και άλλοι τουλάχιστον 10 να τραυματιστούν, δήλωσαν αξιωματούχοι.