Κυριακή 05 Μαΐου 2024 -

20



Πήγε να δηλητηριάσει συνάδελφό του, και ίσως να έχει σκοτώσει άλλους 20

Έρευνα για 21 θανάτους σε μία εταιρεία στη βορειοδυτική Γερμανία, σε βάθος σχεδόν 20ετίας, ξεκίνησαν οι τοπικές αρχές, αφού οι κάμερες «συνέλαβαν» έναν υπάλληλο που προσπάθησε να δηλητηριάσει συνάδελφό του.



Ποιες είναι οι 20 προφητείες που έχουν βγει αληθινές

Από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, τη  δολοφονια του ΑβρααμΛινκολν, το θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου έως και τη χολέρα στην Κούβα.



Σε απεργία πείνας 20 πρόσφυγες που κατασκήνωσαν στο Σύνταγμα

Σε απεργία πείνας προχωρούν περίπου 20 πρόσφυγες, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν και κατασκήνωσαν Σύνταγμα την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου.



Η σωστή διατροφή σε ηλικία 20, 30 και 40 χρόνων

Η υγιεινή διατροφή έχει ορισμένους γενικούς κανόνες που ισχύουν για όλους  ανεξαρτήτως ηλικίας. Αλλά σε δεύτερο επίπεδο, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που διαφοροποιούνται όσο μεγαλώνετε.



Αίγυπτος: Θανατικές καταδίκες σε 20 άνδρες για φόνους αστυνομικών

Αιγυπτιακό δικαστήριο διατήρησε τη θανατική ποινή που είχε επιβληθεί σε 20 άνδρες για φόνους αστυνομικών κατά τα βίαια επεισόδια του 2013 που ακολούθησαν την ανατροπή από τον στρατό του ισλαμιστή προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι, ενώ μετέτρεψε τις ποινές πολλών άλλων σε βαριές ποινές κάθειρξης. Οι κατηγορούμενοι μπορούν να ασκήσουν και πάλι έφεση.



Παπαρίζου: Δεν είμαι πια 20 έχω τις ρυτιδούλες μου

Συνέντευξη εφ’όλης της ύλης παραχώρησε η Ελενα Παπαρίζου στο περιοδικό People και τη Σόνια Καζόνι.

Η τραγουδίστρια μίλησε για τη σχέση της με το χρόνο και το σώμα της και πώς έχει καταφέρει να βρει την εσωτερική ισορροπία που χρειάζεται μια γυναίκα για να αγαπήσει πραγματικά τον εαυτό της.