Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 -

130



130 μέτωπα σε ένα 24ωρο

Στον εντυπωσιακό για την εποχή αριθμό των 130, έφτασαν οι αγροτοδασικές πυρκαγιές μέσα σε ένα 24ωρο, από τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου (17/03), μέχρι τις 06:00 σήμερα το πρωί (18/03)

, κάτι που υποχρέωσε την Πυροσβεστική να εκδώσει ανακοίνωση, ζητώντας την αυξημένη προσοχή των πολιτών και κυρίως των αγροτών.

 



Σύρια: 130 νεκροί από συγκρούσεις ανάμεσα σε τζιχαντιστές και ισλαμιστές

Πάνω από 130 άνθρωποι, στη μεγάλη πλειονότητά τους μαχητές, σκοτώθηκαν στις συγκρούσεις ανάμεσα σε μέλη μιας τζιχαντιστικής οργάνωσης που πρόσκειται στο Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) και οργανώσεων ανταρτών στη νότια Συρία.



Στη Μεθώνη έφτασαν 130 μετανάστες

Σκάφος στο οποίο επιβαίνουν 130 μετανάστες βρίσκεται αγκυροβολημένο σε παραλία στη Μεθώνη, σύμφωνα με το Λιμενικό. 

Σύμφωνα με τι πληροφορίες, ο καιρός είναι καλός και οι επιβαίνοντες βρίσκονται με ασφάλεια στο σκάφος περιμένοντας να ξεκινήσει η διαδικασία να αποβιβαστούν. 



Μετέωρα: Ηλικιωμένος είχε στην κατοχή του 130 αρχαία νομίσματα

Εκατόν τριάντα αρχαία χάλκινα νομίσματα της βυζαντινής περιόδου βρέθηκαν στην κατοχή ηλικιωμένου, ύστερα από έρευνα αστυνομικών του τμήματος πολιτιστικής κληρονομιάς και αρχαιοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στην περιοχή των Μετεώρων.



Γαλλία: Εργαζόμενοι απεργούν επειδή απολύθηκε... το αφεντικό τους!

Την επιστροφή του πρώην αφεντικού τους διεκδικούν 130 εργαζόμενοι στο Σεν Μαλό της Γαλλίας, αποφασίζοντας να κηρύξουν απεργία διαρκείας.



Σε 130 ανήλθαν οι νεκροί από τις επιθέσεις στο Παρίσι

Ένα άτομο, το οποίο νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, απεβίωσε, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών από τις επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι στους 130.

Στην ανακοίνωση προχώρησε ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, Μανουέλ Βαλς.

Μαρόκο: Κρατείται ο αδελφός του Αμπαούντ