Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

13 νεκροι



Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για έκρηξη με 13 νεκρούς στη Βαγδάτη

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για επίθεση με παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο που σημειώθηκε νωρίτερα στην ανατολική Βαγδάτη με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 13 άνθρωποι.



Βιετνάμ: Τουλάχιστον 13 νεκροί έπειτα από πυρκαγιά σε κλαμπ

Τουλάχιστον 13 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε κλαμπ του Ανόι στο Βιετνάμ.

Όπως αναφέρουν διεθνή δίκτυα οι άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας χρειάστηκαν περίπου πέντε ώρες για την κατάσβεση της φωτιάς, η οποία λέγεται ότι προκλήθηκε από την φωτεινή πινακίδα του κέντρου.



Ταϊλάνδη: Τουλάχιστον 13 νεκροί, δεκάδες αγνοούμενοι από τη βύθιση τουριστικού σκάφους που προσέκρουσε σε γέφυρα

Δεκατρείς άνθρωποι πνίγηκαν και δεκάδες αγνοούνται στην Ταϊλάνδη όταν το πλοίο στο οποίο επέβαιναν 150 Ταϊλανδοί μουσουλμάνοι βυθίστηκε σήμερα στον ποταμό Τσάο Πράγια μετά την πρόσκρουσή του σε τσιμεντένιο υποστύλωμα γέφυρας, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της υπηρεσίας εκτάκτων καταστάσεων.



Διπλή επίθεση αυτοκτονίας με 13 νεκρούς στη Σομαλία

Τουλάχιστον 13 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα το πρωί σε διπλή επίθεση αυτοκτονίας που πραγματοποιήθηκε με παγιδευμένα αυτοκίνητα κοντά στο αεροδρόμιο του Μογκαντίσου και στην κεντρική βάση της δύναμης της Αφρικανικής Ενωσης στη Σομαλία (Amisom) που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στον αερολιμένα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν πυρά, ανακοίνωσε πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας.