Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 -

1000



Παράταση για το επίδομα των 1.000 ευρώ

Παράταση για την υποβολή αιτήσεων για το επίδομα των 1.000 ευρώ αποφάσισε ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).

Η νέα προθεσμία είναι μέχρι την Παρασκευή 16 Νεομβρίου και οι αιτήσεις μπορούν να γίνουν στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ)



Σήμερα η φορολοταρία για τις αποδείξεις Μαΐου

Σήμερα το απόγευμα θα γίνει η νέα κλήρωση της φορολοταρίας αποδείξεων από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) για τις συναλλαγές του Μαΐου.



Άγιο είχαν! 22 βαγόνια αποκόπηκαν από τρένο και διένυσαν 12 χιλιόμετρα προς τα πίσω

Τύχη βουνό είχαν περίπου χίλιοι επιβάτες τρένου στην Ινδία. Τα βαγόνια στα οποία επέβαιναν, συνολικά είκοσι δύο, αποκόπηκαν από τη μηχανή και άρχισαν να κυλούν προς τα πίσω, διανύοντας τελικά απόσταση 12 χιλιομέτρων.

Όπως ανακοίνωσε το ινδικό υπουργείο Σιδηροδρόμων, κατάφεραν να τα σταματήσουν τοποθετώντας πέτρες στις γραμμές, ενώ δεν τραυματίστηκε κανείς.



Ποιοι θα πάρουν τελικά τα 1.000 ευρώ τα Χριστούγεννα

Ο υπουργός Επικράτειας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος έχει την πεποίθησή, πως θα υπάρξει υπέρ-πλεόνασμα, που θα επιτρέψει τη διανομή κοινωνικού μερίσματος, ύψους ενός δισεκατομμυρίου ευρώ.

 



Πάνω από 1000 άνθρωποι στο Χριστουγεννιάτικο γεύμα αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων

Όπως κάθε χρόνο έτσι και τα φετινά Χριστούγεννα ο Δήμος Αθηναίων διοργάνωσε εορταστικό γεύμα για τους συμπολίτες μας που αδυνατούν να καλύψουν κάποιες από τις βασικές τους ανάγκες.

Το γεύμα αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο στο Ρουφ και συνολικά δόθηκαν 1000 μερίδες φαγητού σε άπορους ανθρώπους. 



Εξαπάτηση ηλικιωμένων με λεία 1000 ευρώ

Άλλο ένα περιστατικό εξαπάτησης ηλικιωμένων σημειώθηκε αυτή τη βδομάδα στο Γουδί. Επιτήδειος πλησίασε έναν ηλικιωμένο παριστάνοντας τον ασφαλιστή του γιου του. Ο άνδρας ζήτησε 1000 ευρώ με την πρόφαση πως ο γιος του ηλικιωμένου δεν είχε να πληρώσει την ασφάλεια. Το θύμα ήταν σίγουρο πως δεν τον ήξερε και του είπε πως δεν έχει χρήματα και έφυγε.

 Της Άρτεμις Μάντη