Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κ. Φλώρος γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Β. Γραμμένο



Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος «ήρθε στα χέρια» και συνεπλάκη με τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο, ότι ο Β. Γραμμένος έβρισε χυδαία την μητέρα του Κ.Φλώρου και τον απείλησε πως «θα τον βάλει φυλακή με βραχιολάκια».

Σημειώνεται ότι αυτός που εικονίζεται στις φωτογραφίες με το μπλε κοστούμι είναι ο Κ.Φλώρος, ενώ ο Β.Γραμμένος, έχει γλιστρήσει στο πάτωμα του περιστύλιου μετά από απώθησή του από τον Κ.Φλώρο.

Σήμερα στην ολομέλεια της Βουλής συζητείτο το αίτημα άρσης της ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου έπειτα από μήνυση του πατέρα του βουλευτή Φλώρου σχετικά με ανώνυμους λογαριασμούς στο Τwitter όπου τον υβρίζουν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες την ώρα που ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης, Κ.Χήτας, ανακοίνωσε ότι είναι υπέρ της άρσης ασυλίας αν και δεν σχετίζεται ο Κ.Βελόπουλος με τη μήνυση, παρενέβη ο Κ.Φλώρος και είπε ότι αυτό θα το κρίνει το δικαστήριο.

Μετά την παρέμβαση αυτή, βουλευτές της Ελληνικής Λύσης άρχισαν να βρίζουν χυδαία των Κωνσταντίνο Φλώρο με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Βασίλης Γραμμένος είπε προς τον ανεξάρτητο βουλευτή «εσένα θα σου γαμ… τη μανούλα, θα σε στείλω φυλακή με βραχιολάκια» και τον Κωνσταντίνο Φλώρο να του απαντά «έλα έξω να μου τα πεις».

Οι δύο άνδρες στη συνέχεια συναντήθηκαν στο περιστύλιο με τον Κωνσταντίνο Φλώρο να πιάνει από τον γιακά τον Βασίλη Γραμμένο, να τον γρονθοκοπεί και να τον πετάει κάτω.

Μετά το περιστατικό ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο Βασίλης Γραμμένος θεωρείται ο πιο πιστός συνεργάτης και ο πιο πειθήνιος βουλευτής του Κυριάκου Βελόπουλου.

Καρέ-καρέ το επεισόδιο 

 

Συμφωνα με τον Φλώρο ειπώθηκαν τα εξής:

Κ. Φλώρος: Οι δικαστές θα κρίνουν τι θα γίνει με τον Βελόπουλο.

Β. Γραμμένος: Βούλωσε το εσύ σκουπίδι

Κ. Φλώρος : Άντε.

Β. Γραμμένος: Γ@@ τη μάνα σου… Εσένα τη μανούλα σου θα τη γα@@@ θα σε πάω και με τα βραχιολάκια μέσα θα το θυμάσαι παλιόπ@@.

Με εντολή του Προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα προσήχθη και κρατείται ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών και νυν ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος ο οποίος «ήρθε στα χέρια» με τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο.

Έτσι αποφάσισε ο πρόεδρος της Βουλής Κ.Τασούλας προκειμένου να στείλει τον  Κωνσταντίνο Φλώρο στο Αυτόφωρο (!) άρθρο 157 του νέου Ποινικού Κώδικα.