Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Media



Ο Κουέντιν Ταραντίνο εγκατέλειψε την τελευταία του ταινία «The Movie Critic»

Άλλαξε γνώμη όπως όλα δείχνουν ο Κουέντιν Ταραντίνο για την τελευταία του ταινία «The Movie Critic» αφού αναφορές κάνουν λόγο πως ο διάσημος σκηνοθέτης φέρεται να εγκατέλειψε το έργο.



Λιάγκας σε Στεφανίδου: «Πάρ’ το αλλιώς, γιατί είναι λάθος όλο αυτό που έκανες»

Νέα κόντρα έχει ανοίξει στην ελληνική τηλεόραση με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Λιάγκα και την Τατιάνα Στεφανίδου.

Όλα ξεκίνησαν από την αναφορά που έκανε η παρουσιάστρια του «Alpha» στον Γιώργο Λιάγκα σχετικά με όσα είπε αυτός στην εκπομπή του για τα υποψήφια πρόσωπα της τηλεόρασης.



Ο ισπανός YouTuber που αποθέωσε τη Μαρίνα Σάττι συναντήθηκε με την τραγουδίστρια

O ισπανός YouTuber, Lavadom, έχει γίνει μεγάλος φαν της Μαρίνας Σάττι και του τραγουδιού «Ζάρι». Μάλιστα η αντίδρασή του ακούγοντας το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη φετινή Eurovision έχει γίνει viral.



O πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό σε επίσημο δείπνο στο Athénée για τη λήξη του «Οur Ocean»

Παρουσία του πρίγκιπα Αλβέρτου Β’ του Μονακό πραγματοποιήθηκε χθες, 17 Απριλίου, στο «Athénée»  το επίσημο δείπνο για την λήξη του «Our Ocean 2024» που έλαβε χώρα στην Έλλαδα.

Το κάλεσμα στο παγκοσμίου φήμης Athénée, οργανώθηκε από τον επίτιμο Πρόξενο του Μονακό, Dr Βασίλη Αποστολόπουλο, και την εκπρόσωπο της κυβέρνησης στο Συνέδριο Dr, Διονυσία- Θεοδώρα Αυγερινοπούλου.



Νάσος Παπαργυρόπουλος: Δεν ξέρω αν θα με ψηφίσει ο πατέρας μου στις Ευρωεκλογές

«Δεν ξέρω αν θα με ψηφίσει, το ελπίζω» είπε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές, μιλώντας για τον πατέρα του, Αργύρη.



Με διαφορά η πιο τρομακτική ταινία της χρονιάς: Οι θεατές δεν άντεχαν να δουν μέχρι το τέλος

Αυτή την περίοδο φαίνεται πως παίζεται στις κινηματογραφικές αίθουσες η πιο τρομακτική ταινία της χρονιάς, η οποία έχει κάνει ακόμα και τους λάτρεις του είδους να μην μπορούν να την παρακολουθήσουν ολόκληρη.