Σάββατο 18 Μαΐου 2024 -

Συγκλονιστικό τροχαίο στη Βούλα: Ξεσπά ο γιος της 72χρονης που σκοτώθηκε όταν παρασύρθηκε από δύο μηχανές



Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης, όταν δύο μηχανές παρέσυραν διαδοχικά μία 72χρονη γυναίκα που προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό της (η εικόνα πάνω είναι από την ομάδα στο Facebook – «ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ Τ’ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ») .

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης η 72χρονη που επιχείρησε να διασχίσει την παραλιακή στη Βούλα, παρασύρθηκε αρχικά από διερχόμενη μηχανή με κατεύθυνση το ρεύμα προς Σούνιο, και εγκαταλείφθηκε τραυματισμένη στη μέση του δρόμου.

Ο γιος της 72χρονης περιέγραψε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο στη Βούλα όπου η μητέρα του παρασύρθηκε από δύο μηχανές, μπροστά στα μάτια του συζύγου της

Στη συνέχεια, η άτυχη γυναίκα παρασύρθηκε από δεύτερη μηχανή που οδηγούσε ένας 27χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται και έχει συλληφθεί. Ο οδηγός της πρώτης μηχανής αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.

Πώς έγινε το τροχαίο – Ξεσπά ο γιος της 72χρονης

«Οι γονείς μου προσπαθούσαν να περάσουν την παραλιακή, από την πλευρά της παραλίας να ανέβουν προς τα πάνω. Η μητέρα μου είχε σχεδόν διασχίσει όλο τον δρόμο, είχε φτάσει δηλαδή στην αριστερή λωρίδα, ο πατέρας μου ήταν κάποια μέτρα λίγο πιο πίσω. Tο δυστύχημα έγινε όταν πέρασαν δύο μηχανές με ιλιγγιώδη ταχύτητα, από όσο καταλαβαίνω, η πρώτη ήταν αυτή που την έριξε κάτω και η δεύτερη ήταν αυτή που την χτύπησε. Δυστυχώς, έχασε τη ζωή της άμεσα», ανέφερε ο γιος του θύματος, μιλώντας στον Σκάι. Ο ίδιος περιέγραψε όσα συνέβησαν, σύμφωνα με όσα του ανέφερε ο πατέρας του.

Όπως τόνισε, το δυστύχημα έγινε σε σημείο που η ευθεία είναι μεγάλη και η ορατότητα πολύ καλή και για τους πεζούς και για τους οδηγούς. «Η μητέρα και ο πατέρας μου πριν περάσουν τον δρόμο είχαν κοιτάξει και δεν φαινόταν κάποιο όχημα να πλησιάζει. Ούτε οι οδηγοί πρόλαβαν να αντιδράσουν, ούτε οι πεζοί, με την ταχύτητα που πήγαιναν οι μηχανές», σχολίασε, κάνοντας στη συνέχεια έκκληση να βρεθεί ο αναβάτης της πρώτης μηχανής, ο οποίος από εκείνη τη στιγμή είναι άφαντος.

«Θέλουμε να βρεθεί ο οδηγός της πρώτης μηχανής»

«Εμείς αυτό θέλουμε αρχικά, είναι να βρεθεί ο πρώτος οδηγός της μηχανής, αυτός που τη χτύπησε, γιατί δεν έχει εμφανιστεί. Εγκατέλειψε τη σκηνή του δυστυχήματος. Είδε ότι έγινε και έφυγε. Αν μπορεί κάποιος αυτόπτης μάρτυρας, να μας δώσει οποιαδήποτε βοήθεια για να βρεθεί αυτός ο άνθρωπος.

Θέλουμε να βρεθεί και να τιμωρηθεί για τον θάνατο της μητέρας μας. Ο δεύτερος νοσηλεύεται, ο πρώτος έχει εξαφανιστεί. Ενδεχομένως να υπάρχει κάποιο βιντεοληπτικό υλικό από τα μαγαζιά που βρίσκονται στην παραλιακή, που θα μπορούσε να βοηθήσει. Όποιος έχει δει κάτι, να επικοινωνήσει με την αστυνομία ή με εμάς αν μας γνωρίζουν. Θέλουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη για αυτό το έγκλημα», είπε.

Από την πλευρά του ο γαμπρός της 72χρονης, διευκρίνισε πως η γυναίκα δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας, ούτε ήταν ανήμπορη να κινηθεί:«Μιλάμε για μία γυναίκα υπερδραστήρια, η οποία γυμναζόταν καθημερινά, περπατούσε πολλά χιλιόμετρα. Είχε πολύ καλή φυσική κατάσταση και κανένα πρόβλημα υγείας. Είχε διανύσει την περιοχή πάρα πολλά χρόνια. Δεν είναι ότι πήγαν πρώτη φορά και δεν ήξερα πού να κοιτάξουν. Είχαν ελέγξει και δεν είδαν απολύτως τίποτα», σημείωσε.

 

 

 
Πηγή κειμένου: 

in