Σάββατο 11 Μαΐου 2024 -

βουλή



Κωνσταντοπούλου: Εξόφθαλμη κακοδικία στην υπόθεση του Ματιού

Για «εξόφθλαμη κακοδικία» έκανε λόγο η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου από το βήμα της Βουλής, σχολιάζοντας τη σημερινή απόφαση του τριμελούς πλημμελειοδικείου της Αθήνας για την πυρκαγιά στο Μάτι.



Πατέρας Κ.Φλώρου: «Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κ.Βελόπουλος δεν έκανε αυτά που προέβλεπε το καταστατικό»

Ο πατέρας του πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών Κωνσταντίνου Φλώρου, Ευστάθιος, περιέγραψε το ιστορικό της διαμάχης με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο, το οποίο οδήγησε στη χθεσινή συμπλοκή ανάμεσα στον γιο του και τον Βασίλη Γραμμένο στη Βουλή.



Αφέθηκε ελεύθερος ο Κωνσταντίνος Φλώρος

Ελεύθερος αφέθηκε, χωρίς περιοριστικούς μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Φλώρος για τον ξυλοδαρμό του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένου.

Μοναδικός όρος που τέθηκε στον ανεξάρτητο βουλευτή, εκλεγμένου με τους Σπαρτιάτες είναι να μην πλησιάζει τον Βασίλη Γραμμένο στα 50 μέτρα.



Άρση ασυλίας του ανεξάρτητου βουλευτή Μπαράν Μπουρχάν αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής

Την άρση ασυλίας του ανεξάρτητου βουλευτή Ξάνθης, Μπαράν Μπουρχάν, ψήφισε η Ολομέλεια της Βουλής, η υπόθεση του οποίου αφορά παράνομη ιατρική συνταγογράφηση.

Υπέρ της άρσης ασυλίας του τάχθηκαν και οι 269 παρόντες βουλευτές ενώ ομόφωνη ήταν και η εισήγηση της Επιτροπή Δεοντολογίας.



Εκτός Βουλής για 15 μέρες ο Κωνσταντίνος Φλώρος – Θα ζητηθεί άρση της ασυλίας του

Ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, μετά το περιστατικό που σημειώθηκε με τον πρώην βουλευτή των «Σπαρτιατών», Κωνσταντίνο Φλώρο που συνεπλάκη με τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένου, αποφάσισε την αποπομπή του από τη Βουλή για 15 ημέρες.



Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κ. Φλώρος γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Β. Γραμμένο

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος «ήρθε στα χέρια» και συνεπλάκη με τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο, ότι ο Β. Γραμμένος έβρισε χυδαία την μητέρα του Κ.Φλώρου και τον απείλησε πως «θα τον βάλει φυλακή με βραχιολάκια».