Κυριακή 05 Μαΐου 2024 -

πολλα



Ο Σάκης Ρουβάς ευχήθηκε στη μητέρα του με μια παιδική φωτογραφία! (Φωτό)

Ανήμερα της Ημέρας της Μητέρας ο Σάκης Ρουβάς μοιράστηκε την Κυριακή, με τους διαδικτυακούς του φίλους, μια φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια, στην οποία ποζάρει στην αγκαλιά της μητέρας του.

"Η πρώτη αγκαλιά, το πρώτο χαμόγελο στη ζωή μας που είναι πάντα παρών!!! Χρόνια πολλά Μητέρα" έγραψε στη λεζάντα ο τραγουδιστής και ακολούθησαν πάνω από 25 χιλιάδες likes.



Η «Ώρα της Γης» έριξε στο «σκοτάδι» την Ευρώπη και πολλά μνημεία

Από τον Πύργο του Άιφελ μέχρι το Βατικανό, και από την Ακρόπολη μέχρι την Όπερα του Σίδνεϊ τα φώτα έσβησαν και φέτος, και το σκοτάδι κάλυψε τα πάντα το Σάββατο.



25η Μαρτίου: Χρόνια πολλά Ελλάδα…

20 χρόνια πριν

Θυμάμαι την 25η Μαρτίου κάποιες χρονιές στο Βαρδάρη. Θυμάμαι τη σημαία να κυματίζει στο μπαλκόνι της γιαγιάς στην Παπαρηγοπούλου, και εγώ να μετράω εμμονικά τις λωρίδες αν είναι όντως 9, μήπως τυχόν και με κοροϊδέψανε…

Θυμάμαι να με ξυπνάνε το πρωί με φιλιά και να μου ψιθυρίζουν «Χρόνια πολλά καρδιά μου…»



Μέρκελ: Η Γερμανία οφείλει πολλά στις ΗΠΑ

Παραγωγική χαρακτήρισε τη συζήτηση με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμ, τονίζοντας ότι οι δύο χώρες πρέπει να εργαστούν από κοινού για την προστασία των λαών τους από εξτρεμιστικές επιθέσεις και στη μάχη κατά του ISIS.



Το τελευταίο doodle της χρονιάς: Χρόνια πολλά από τη Google

Παραμονή πρωτοχρονιάς σήμερα, και η Google αφιερώνει το Doodle στην ημέρα αυτή. H Google υποδέχεται την Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τον... κλασικό τρόπο.



Η Ελληνική Αστυνομία κάνει Mannequin Challenge και εύχεται Χρόνια πολλά!

Χρόνια πολλά και καλές γιορτές εύχεται η Ελληνική Αστυνομία στους πολίτες και τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων, δημοσιεύοντας ένα μάλλον… απρόσμενο βίντεο.

Ένστολοι εμφανίζονται να κάνουν… «Mannequin Challenge», το σκετσάκι που έχει εξελιχθεί σε διαδικτυακή μόδα και ουσιαστικά δείχνει ανθρώπους να έχουν «παγώσει».