Πέμπτη 09 Μαΐου 2024 -

ΝΒΑ



Τζοέλ Εμπιίντ: Ο αστέρας του NBA αποκάλυψε ότι νοσεί με παράλυση Bell

Ο σταρ του NBA Τζοέλ Εμπιίντ μετά νίκη των Philadelphia 76ers κόντρα τους New York Knicks μίλησε στους δημοσιογράφους και αποκάλυψε ότι πάσχει με παράλυση Bell.

Ο MVP για το 2023 ανέφερε πως άρχισε να υποφέρει από συμπτώματα παράλυσης Bell «μία ή δύο ημέρες» πριν από τον αγώνα της Φιλαδέλφεια με τους Miami Heat για το τουρνουά Play-In στις 17 Απριλίου.



Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται

Μία χαρμόσυνη είδηση για τον σούπερ σταρ του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο, μετέφερε η εκπομπή «Happy Day». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, ο γάμος θα γίνει τέλη Αυγούστου στο πολυτελές ξενοδοχείο «Costa Navarino».



Βεζένκοφ: Σωστή η επιλογή να έρθω στο ΝΒΑ – Αμφιβάλλω για άλλα πράγματα

Η χρονιά ολοκληρώθηκε πρόωρα για τους Κινγκς και ο ίδιος δεν είχε τον ρόλο που θα ήθελε στην ρούκι του σεζόν στο ΝΒΑ, ο Σάσα Βεζένκοφ δεν μετανιώνει για την απόφαση να πάει στις ΗΠΑ.



Ο Λούκα Ντόντσιτς γίνεται «Μίδας» με το μεγαλύτερο συμβόλαιο όλων των εποχών

Σε θέση να υπογράψει το 2025 το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία είναι πλέον ο σλοβένος σούπερ σταρ του NBA, Λούκα Ντόντσιτς.



Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Νιώθω σαν σκουπίδι με όσα διαβάζω στα social media»

Τρομερός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση των Μπακς με τους Χόρνετς τόνισε πως νιώθει σαν σκουπίδι με αυτά που διαβάζει στα social media, αφού αυτός δεν είναι ο πραγματικός κόσμος.



Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγόρασε φανέλα του από αγορά στη Νιγηρία, αλλά ο πωλητής δεν τον αναγνώρισε

Μια μοναδική ιστορία παρουσιάζει το νέο ντοκιμαντέρ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, «UGO: A Homecoming Story Ft. Giannis Antetokounmpo».

Ο σούπερ σταρ του παγκόσμιου μπάσκετ επισκέφτηκε ένα κατάστημα σε αγορά της Νιγηρίας και αγόρασε μια μπλούζα με το όνομά του, ωστόσο ο πωλητής δεν τον αναγνώρισε.