Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

Βεζένκοφ: Σωστή η επιλογή να έρθω στο ΝΒΑ – Αμφιβάλλω για άλλα πράγματα



Η χρονιά ολοκληρώθηκε πρόωρα για τους Κινγκς και ο ίδιος δεν είχε τον ρόλο που θα ήθελε στην ρούκι του σεζόν στο ΝΒΑ, ο Σάσα Βεζένκοφ δεν μετανιώνει για την απόφαση να πάει στις ΗΠΑ.

«Έκανα την σωστή επιλογή, καμία αμφιβολία. Αν αμφέβαλα για άλλα πράγματα; 100%. Αλλά όχι για την επιλογή να έρθω. Ήταν σπουδαία ευκαιρία, δεν μπορείς να πεις όχι όταν οι συνθήκες είναι σωστές. Αμφιβάλλω για άλλα πράγματα, αλλά όχι για αυτό», ανέφερε στην απολογιστική συνάντηση των παικτών με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

 

Για τον περιορισμένο ρόλο του είπε: «Είναι δύσκολο επειδή καταλαβαίνω ότι ο κορμός της ομάδας είναι επτά παίκτες και όλοι υπόλοιποι μπορεί να αλλάξουν ανάλογα τον αγώνα. Αυτό πρέπει να κάνουμε, γιατί για αυτό πληρωνόμαστε. Αλλά είναι δύσκολο επειδή μπορεί να παίξεις σε ένα παιχνίδι, ή πέντε παιχνίδια με λίγο χρόνο για να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Για αυτό έχουμε ρόλους, αυτό είναι η ομάδα».

«Πάντα σκέφτεσαι… είμαστε άνθρωποι, σε όλους αρέσει η προσοχή, σε όλους αρέσει να έχουν ευθύνες. Ακόμα και σε άλλο επίπεδο, στο δικό σας επάγγελμα, σε άλλες δουλειές έχετε περισσότερες αρμοδιότητες από ότι αλλού. Ήξερα πού ήρθα. Ήξερα τι γίνεται. Κάποιες φορές σκεφτόμουν ότι μπορούσα να βοηθήσω, άλλες φορές ότι άξιζα να παίζω περισσότερο. Πρώτα όμως κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, τα δικά μου λάθη, αλλά είναι δύσκολο επειδή είμαστε άνθρωποι. Όλοι θέλουμε να παίζουμε. Αγαπάμε το παιχνίδι, μας αρέσει να παίζουμε, όλοι θέλουν να παίζουν περισσότερο», τόνισε.