Κυριακή 05 Μαΐου 2024 -

νεκρή μητέρα



Zoύσε με τη νεκρή μητέρα του για έναν χρόνο, προκειμένου να παίρνει τη σύνταξή της!

Ένας άνδρας συνελήφθη στην Ισπανία, καθώς ζούσε δίπλα στη σορό της μητέρας του, που είχε πεθάνει πριν από 1 χρόνο, προκειμένου να μπορεί να εισπράττει τη σύνταξή της, έγινε γνωστό από την αστυνομία.



Τέσσερα παιδιά ζούσαν με τη νεκρή τους μητέρα νομίζοντας ότι κοιμάται

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι τέσσερα αδέρφια ζούσαν, επί τέσσερις ολόκληρες μέρες, με τα νεκρά σώματα της μητέρας τους και του συντρόφου της, χωρίς να έχουν συνειδητοποιήσει ότι ήταν νεκροί.



Η ανακοίνωση της εταιρίας για την έκρηξη στην πλατεία Βικτωρίας

Οδύνη για το θάνατο της Βασιλικής Παραστατίδου εκφράζει η εταιρία που διαχειρίζεται την αλυσίδα των everest, μετά την έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (01.12.2016) στην πλατεία Βικτωρίας, όπου έχασε τη ζωή της η άτυχη εργαζόμενη.



Το σπαρακτικό γράμμα 8χρονου στη νεκρή μητέρα του

Σε ανθρωποκτονία αποδίδει η αστυνομία το θάνατο της 29χρονης Ellia Arathoon, μετά την ανακάλυψη ανθρώπινων μελών που πιστεύεται πως είναι δικά της κοντά σε αυτοκινητόδρομο στο Cheshire της Βρετανίας.

Για την υπόθεση έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βάρος ενός άνδρα, σύμφωνα με τη Daily Mail.



Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή μητέρα, τραυματίας κόρη σε τροχαίο

Μητέρα και κόρη είναι τελικά οι δύο γυναίκες που παρασύρθηκαν νωρίτερα το απόγευμα από ΙΧ αυτοκίνητο, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα η πρώτη και να υποστεί σοβαρά τραύματα η δεύτερη.



Σάλος με τη φωτογραφία της νεκρής μητέρας του Νικολόπουλου - Τι απαντά ο ίδιος

Πένθος βαρύ για τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νίκο Νικολόπουλο, ο οποίος οδήγησε τη Δευτέρα τη μητέρα του στον τελευταίο τόπο κατοικίας της.