Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

Φιλαδελφείας



«Δέματα Αγάπης» από την Ι.Μ. Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας

Συμπαραστάτης και αρωγός στους οικονομικά δοκιμαζόμενους αδελφούς μας, οι οποίοι προσπαθούν με αγωνία να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές απαιτήσεις μίας δύσκολης καθημερινότητας στάθηκε για ακόμη μία φορά η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας μέσω του δικτύου αλληλεγγύης των κοινωνικών, φιλανθρωπικών και προνοιακών δράσεων που έχει αναπτύξει στην περιφέρειά της.



Προπασχάλια Εκδήλωση «ΘΕΙΟΝ ΠΑΘΟΣ» Ι.Μ. Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας στο πλαίσιο της πνευματικής προετοιμασίας των πιστών ενόψει της Μεγάλης Εβδομάδος, των Θείων Παθών και της Λαμπροφόρου Αναστάσεως του Κυρίου μας πραγματοποίησε



Θεμελίωση νέου Παιδικού Σταθμού-Νηπιαγωγείου από τον Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ

Την τελετή θεμελίωσης του νέου Παιδικού Σταθμού-Νηπιαγωγείου πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 19 Οκτωβρίου 2017 στο Ν. Ηράκλειο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ, παρουσία του κ. Δημητρίου Οικονομίδη, εκπροσώπου της εταιρείας Consolidated Constractors Company και του Προέδρου αυτής κ. Samer S. Khoury, του Δημάρχου Ηρακλείου κ.



Η Εορτή της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγ. Νεκταρίου στην Ι.Μ. Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας



Το πείραμα της Φιλαδέλφειας: Μύθοι και πραγματικότητα για το μεγαλύτερο μυστήριο της ανθρωπότητας. Που εμπλέκεται η Ελλάδα

Ήταν Οκτώβρης του 1943 όταν πραγματοποιήθηκε το πλέον μυστήριο πείραμα του Ναυτικού των ΗΠΑ υπό την καθοδήγηση του Άλμπερτ Αϊνστάιν γράφοντας ιστορία και μένοντας στα πρακτικά ως το ένα από τα πιο ανεξήγητα μυστήρια του κόσμου.