Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

υγεία



Αυτός είναι ο λόγος που το κόκκινο κρασί προκαλεί πονοκέφαλο – Πώς θα τον αποφύγουμε

Μήπως έχετε παρατηρήσει κι εσείς πώς λίγη ώρα μετά την κατανάλωση κόκκινου κρασιού σας πιάνει πονοκέφαλος; 



Πώς να αποτοξινώσεις τον οργανισμό σου σε λίγες ώρες

Θα είμαστε οι πρώτοι που θα παραδεχτούμε πόσο εύκολο μπορεί να είναι να το παρακάνετε σε μια νύχτα με ποτό ή φαγητό έξω.



Ηλιοθεραπεία: Όσα πρέπει να ξέρετε για τις υπεριώδεις ακτίνες – Ποιοι οι κίνδυνοι

Ο ήλιος είναι απαραίτητος προκειμένου να παράγουμε βιταμίνη D, ωστόσο, η απροστάτευτη έκθεση στις υπεριώδεις ακτίνες (UV) μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο δέρμα, τα μάτια και το ανοσοποιητικό σύστημα.

Περίπου το 95% της UV ακτινοβολίας από τον ήλιο αποτελείται από ακτίνες τύπου UVA. Η ακτινοβολία UVA είναι ισχυρή όλη την ημέρα και όλο το χρόνο.



Άσχημα νέα για την κατάσταση της υγείας του Μπρους Γουίλις.Στο πλευρό του η Ντέμι Μούρ

Σοκ σε συγγενείς, θαυμαστές και φίλους προκάλεσε η είδηση ότι ο διάσημος ηθοποιός Μπρους Γουίλις πάσχει από μια σπάνια μορφή άνοιας. Η είδηση έγινε γνωστή το 2022 και από τις πρώτες που έσπευσαν να σταθούν στο πλευρό του γνωστού ηθοποιού, ήταν η πρώτη του σύζυγος, Ντέμι Μούρ. Το άλλοτε ζευγάρι στη ζωή, παρά το διαζύγιο και τους μετέπειτα γάμους, κρατά μια πολύ καλή και στενή σχέση.



Για ποιο λόγο τα κορεσμένα λιπαρά αυξάνουν τον κίνδυνο Αλτσχάιμερ

Μία μελέτη με επικεφαλής το Universitat Rovira i Virgili (URV) αποκάλυψε το μηχανισμό που βρίσκεται πίσω από τη σχέση μιας διατροφής πλούσιας σε κορεσμένα λιπαρά και της νόσου Αλτσχάιμερ.



Γαλλική έκθεση: Smartphone στα παιδιά μετά τα 13 και πρόσβαση στα social media μετά τα 18

Νέα γαλλική έκθεση έρχεται να ξεκαθαρίσει σε ποια ηλικία θα πρέπει να επιτρέπεται στα παιδιά να χρησιμοποιούν smartphone αλλά και να έχουν πρόσβαση στα συμβατικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης.