Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ



Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Μεγάλη Παρασκευή λόγω περιφοράς Επιταφίων

Περιορισμοί στην στάθμευση και στην κυκλοφορία των οχημάτων θα ισχύσουν την Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαΐου, λόγω περιφοράς των Επιταφίων των Ιερών Ναών Αγίου Μηνά, Αγίου Δημητρίου, της Του Θεού Σοφίας και Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά (Μητρόπολη), στον κεντρικό τομέα της πόλης:

Επιτάφιος Ιερού Ναού Αγίου Μηνά



Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 28χρονος μετά από καταγγελία της 45χρονης πρώην συντρόφου του για απόπειρα βιασμού

Αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, προχώρησαν στη σύλληψη ενός 28χρονου μετά από καταγγελία της 45χρονης πρώην συντρόφου του για απόπειρα βιασμού.



Στη Θεσσαλονίκη το διάσημο ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης Sophia

Η Sophia είναι ένα πιο διάσημο ανθρωποειδές ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης. Σήμερα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε προγραμματιστεί να έχει συνομιλία με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, στο πλαίσιο της έκθεσης BEYOND.



Θεσσαλονίκη: Επιτήδειοι «έγδυναν» σπίτια ηλικιωμένων προσποιούμενοι τους τεχνικούς

Επιτήδειοι στην Θεσσαλονίκη εισέρχονταν στα σπίτια ηλικιωμένων και προσποιούμενοι τους τεχνικούς υπαλλήλους, άρπαζαν ό,τι πολύτιμο έβρισκαν.

Η συνολική τους λεία περιλαμβάνει χρήματα, τιμαλφή, κοσμήματα και χρυσές λίρες, συνολικής αξίας άνω των 175.000 ευρώ.



Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 8 ετών σε Ιρακινό που λήστεψε δύο ανήλικους επειδή αρνήθηκαν να αγοράσουν ναρκωτικά

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, επέβαλε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών σε έναν Ιρακινό που, μαζί με συνεργό του, λήστεψαν δύο 14χρονους που κάθονταν σε πάρκο απέναντι από την Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ. 



Ελεύθεροι τέσσερις κατηγορούμενοι για διαρρήξεις σε ΑΤΜ στη Θεσσαλονίκη – Αναρμόδιο για την υπόθεση το δικαστήριο

Ελεύθεροι, λόγω αναρμοδιότητας του δικαστηρίου, αφέθηκαν τέσσερις κατηγορούμενοι που κρατούνταν για συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα, η οποία διέπραττε διαρρήξεις σε ΑΤΜ και σπίτια στη Θεσσαλονίκη.