Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 -

Θεία



Από ασφυξία ο θάνατος της θείας του Πισάρο, ύποπτος ένας νοσοκόμος της οικογένειας

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονική επίθεση στη θεία του ποδοσφαιριστή της ΑΕΡ, Ροδόλφο Πισάρο, η οποία έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/01) στο Μεξικό. Από την επίθεση και η μητέρα του παίκτη τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο. Τώρα, όλοι (ο ποδοσφαιριστής και οι κάτοικοι του Μεξικού) παρακολουθούν τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα.



Έφυγε για Μεξικό ο Πισάρο μετά τη δολοφονία της θείας του

Για το Μεξικό αναχώρησε ο Ροδόλφο Πισάρο, προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειάς του, η οποία περνά δύσκολες στιγμές μετά τη δολοφονία της θείας του.

Η ΑΕΚ ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του ποδοσφαιριστή και ασφαλώς του έδωσε την άδεια σε αυτή την τραγική συγκυρία να ταξιδέψει στην πατρίδα του.



Η Θεία Κοινωνία στο στόχαστρο- Περιορισμοί από τη Δευτέρα σε γάμους, κηδείες και βαπτίσεις

Όπως συνέβη και κατά την περίοδο της καραντίνας έτσι και τώρα που τα κρούσματα αυξάνουν και τα περιοριστικά μέτρα γίνονται αυστηρότερα, η Θεία Κοινωνία τίθεται για μία ακόμα φορά στο στόχαστρο. Έτσι, είχαμε τις δηλώσεις του καθηγητή Γενετικής κ.



Αγιος Ιωάννης Χρυσόστομος: Περί της ησυχίας και της τάξης κατά την ώρα της Θείας Λειτουργίας

Ο Άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος γράφει ως εξής για εκείνους που δημιουργούν ταραχή μέσα στην εκκλησία και που αποχωρούν από την εκκλησία πριν ολοκληρωθεί η Θεία Λειτουργία του Θεού:



Στιγμές από την Θεία Λειτουργία παρουσία της Θαυματουργής Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου

Δείτε στιγμιότυπα από την Θεία Λειτουργία που ετέλεσε ο Γέροντας Εφραίμ ο Βατοπαιδινός στην Κύπρο επι τη ελεύσει της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου.
 
Χιλιάδες πιστοί προσκύνησαν την Τιμία Κάρα και παρακολούθησαν τις θείες ακολουθίες.
 


Καθαριστείτε από τα πάθη και η Θεία Χάρις θα έρθει αθόρυβα

Μη ζητάτε να φτάσετε ψηλά με μεγάλες ασκήσεις χωρίς να έχετε αρετές, γιατί κινδυνεύετε να πέσετε σε πλάνη για την έπαρση και την τόλμη σας.

Όποιος επιζητεί θεία χαρίσματα και υψηλές θεωρίες, ενώ είναι ακόμα φορτωμένος με πάθη, αυτός, σαν ανόητος και υπερήφανος, πλανιέται.

Πρώτα απ’ όλα οφείλει ν’ αγωνιστεί για την κάθαρσή του.