Κυριακή 19 Μαΐου 2024 -

τεχνητή νοημοσύνη



Οι ΗΠΑ φοβούνται πως η τεχνητή νοημοσύνη θα πάρει τον έλεγχο των πυρηνικών όπλων στον πλανήτη

Οι ΗΠΑ εκδήλωσαν τους προβληματισμούς τους για την πιθανότητα μεγάλα πυρηνικά οπλοστάσια του πλανήτη να τεθούν υπό τον έλεγχο της τεχνητής νοημοσύνης.

Οι Αμερικανοί ζητούν από Ρωσία και Κίνα, «να ακολουθήσουν το παράδειγμα των ΗΠΑ και να δεσμευτούν ότι δεν θα αφήσουν στην τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ) την απόφαση για πυρηνική επίθεση».



Ο Μπιλ Γκέιτς μέσα από την τεχνητή νοημοσύνη ονειρεύεται για εμάς χωρίς εμάς

Το Business Insider απέκτησε πρόσβαση σε εσωτερικά έγγραφα και μίλησε με άτομα από τη Microsoft, με όλες τις αναφορές να συγκλίνουν στο γεγονός ότι ο Γκέιτς «κάνει πραγματικότητα τα πιο τρελά όνειρα».



To ρομπότ Σοφία είπε ότι η Κρήτη θα μπορούσε να είναι «αυτόνομο κρατίδιο»

Το Ρομπότ Σοφία απεφάνθη πως η Κρήτη θα μπορούσε να είναι ένα αυτόνομο κρατίδιο, εξαιτίας της αυτάρκειας που φαίνεται να παρουσιάζει το νησί σε μια σειρά από τομείς.



Στη Θεσσαλονίκη το διάσημο ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης Sophia

Η Sophia είναι ένα πιο διάσημο ανθρωποειδές ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης. Σήμερα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε προγραμματιστεί να έχει συνομιλία με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, στο πλαίσιο της έκθεσης BEYOND.



Champions League: Η τεχνητή νοημοσύνη προβλέπει τους νικητές μέχρι το 2103

Η τεχνητή νοημοσύνη προβλέπει τους νικητές του Champions League μέχρι το 2103 και οι προβλέψεις της κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Οι γνωστοί και τα ονόματα έκπληξη



Έξω φρενών ο Έλον Μασκ με Βραζιλιάνο δικαστή που έκλεισε ύποπτους λογαριασμούς στο «Χ»

Έξω φρενών έγινε ο Έλον Μασκ με Βραζιλιάνο δικαστή που έκλεισε ύποπτους λογαριασμούς για διάδοση fake news στην πλατφόρμα «Χ» του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου.