Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

ΣΥΡΙΖΑ



ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την ακρίβεια και τον πληθωρισμό στα τρόφιμα

Ανακοίνωση για το θέμα της ακρίβειας εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα για το αρνί που δεν είναι ακριβό αλλά… βαρύ.



ΣΥΡΙΖΑ για αποφυλάκιση Ν.Μιχαλολιάκου: «Aναμένουμε την άμεση επανεξέταση του βουλεύματος»

Ανακοίνωση για την αποφυλάκιση του ηγέτη της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.



Πρόταση νόμου ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια και την κερδοσκοπία – Τι περιλαμβάνει

Πρόταση νόμου για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Η πρόταση συμπεριλαμβάνει ένα πλαίσιο μέτρων, «το οποίο θα επιδράσει κατασταλτικά στους μηχανισμούς παραγωγής ακρίβειας και κερδοσκοπίας, οι οποίοι αποτελούν μείζον κοινωνικό, οικονομικό και αναπτυξιακό πρόβλημα τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα».



Την Βαρβάκειο Αγορά επισκέφθηκε ο Σ.Κασσελάκης – Συνομίλησε με πολίτες και εμπόρους

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης (2/5) επισκέφτηκε την Βαρβάκειο Αγορά και συνομίλησε με πολίτες και εμπόρους.

Το απόγευμα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα φύγει για την Κέρκυρα, όπου αναμένεται να κάνει Ανάσταση και να δει από κοντά το έθιμο των μπότηδων το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου.



Στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής βρέθηκε ο Κασσελάκης για την Πρωτομαγιά

Στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης.



ΣΥΡΙΖΑ: Αίτημα για κλήση της Κεραμέως στη Βουλή για τα προσωπικά δεδομένα

Αίτημα για τη σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, «προκειμένου να κληθεί η αρμόδια Υπουργός των Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, σε ακρόαση» σχετικά με την υπόθεση της διαρροής προσωπικών δεδομένων, κατέθεσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που μετέχουν στη συγκεκριμένη επιτροπή.