Σάββατο 01 Ιουνίου 2024 -

Σάνεν Ντόχερτι



Σάνεν Ντόχερτι: Προετοιμάζεται για τον θάνατό της – Δίνει τα προσωπικά της αντικείμενα

Για το θάνατό της έχει αρχίσει να προετοιμάζεται η 52χρονη Σάνεν Ντόχερτι, η οποία βρίσκεται στο τέταρτο στάδιο του καρκίνου, με μετάσταση από τους μαστούς στον εγκέφαλο και τα οστά.



Η Σάνεν Ντόχερτι θυμάται τον «φρικτό γάμο», που οδήγησε στην απόλυση από το «Beverly Hills, 90210»

Η Σάνεν Ντόχερτι παραδέχτηκε ότι άφησε τη στενοχώρια της να επηρεάσει τη δουλειά της, όταν πρωταγωνιστούσε στο «Beverly Hills, 90210». Στο podcast της με τίτλο «Let’s Be Clear With Shannen Doherty», η ηθοποιός κάθισε μαζί με τον πρώην συμπρωταγωνιστή της, Τζέισον Πρίστλεϊ, και παραδέχτηκε ότι ο αντιεπαγγελματισμός της στο πλατό οδήγησε στην απόλυσή της μετά την τέταρτη σεζόν, το 1994.



Σάνεν Ντόχερτι: Με την κατάλληλη θεραπεία θέλω να ζήσω άλλα τρία με πέντε χρόνια

Στο πρώτο επεισόδιο της χρονιάς του podcast «Let’s Be Clear», η δημοφιλής ηθοποιός του «Beverly Hills, 90210», Σάνεν Ντόχερτι(Shannen Doherty) με καλεσμένο τον ογκολόγο της Δρ Λόρενς Πίρο(Dr. Lawrence Piro), συζήτησαν για την εξέλιξη των θεραπειών του καρκίνου τα τελευταία χρόνια.



Σάνεν Ντόχερτι: Διαζύγιο μετά από 11 χρόνια γάμου- «Το διαζύγιο είναι το τελευταίο πράγμα που ήθελε...»

Μετά από 11 χρόνια γάμου και κοινού βίου η καλλονή και πρωταγωνίστρια της αγαπημένης στο κοινό σειράς της δεκαετίας του '90, «Beverly Hills», Shannen Doherty χωρίζει με τον σύζυγό της και φωτογράφο Kurt Iswarienko.