Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

Ελλάδα



ΠΑΣΟΚ: «Ανεπαρκείς έλεγχοι στην αγορά – Έως και 10% ακριβότερο φέτος το πασχαλινό τραπέζι»

Το ΠΑΣΟΚ αναφέρει σε ανακοίνωση του ότι «Έως και 10% ακριβότερο φέτος το πασχαλινό τραπέζι σύμφωνα με το ΙΝΚΑ» 

Σε κοινή δήλωση των: Μανόλη Χνάρη, Χριστίνας Σταρακά υπευθύνων Κ.Τ.Ε. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Γιώργου Νικητιάδη υπευθύνου Κ.Τ.Ε. Ανάπτυξης ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού, αναφέρεται:



Σητεία: Σύλληψη για «βαποράκι» κοκαΐνης

Κατά τη διάρκεια επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε από το Κλιμάκιο Αστυνομικών Επιχειρήσεων στην περιοχή της Σητείας, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στα ξημερώματα της Τετάρτης σε ένα αυτοκίνητο όπου επέβαιναν δύο Έλληνες και ανακάλυψαν ότι μετέφεραν ναρκωτικά με σκοπό την πώληση.



Σύζυγος Καλλιάνου: «Δεν είναι τρελός – Μας έλεγε ο γιατρός ότι πάμε καλά»

Η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου, παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για τον θάνατο του πεθερού της, τονίζοντας ότι «Ο Γιάννης δεν είναι τρελός». 

Χαρακτηριστικά η σύζυγός του είπε: «Μέχρι και την τελευταία στιγμή ακούγαμε ότι πάμε καλά ενώ ο Χρήστος (σ.σ: ο αδερφός του Γιάννη Καλλιάνου) ανησυχούσε».



Νίσυρος: Σύλληψη 62χρονου για ασέλγεια σε ανηλίκους

Άλλο ένα περιστατικό ασέλγειας κατά ανηλίκων σημειώθηκε στη Νίσυρο, όπου αυτή τη φορά κατηγορείται 62χρονος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, αποπλάνηση ανηλίκων, απόπειρα βιασμού, παιδική πορνογραφία, καθώς και για αγορά – κατοχή ναρκωτικών.

Το παιδί μετέβη στην Κω όπου υπάρχει παιδοψυχολόγος ώστε να καταθέσει παρουσία του για όσα συνέβησαν



Παπαστεργίου: Δεν ψηφιοποιούμε απλά, αλλά καταργούμε τη γραφειοκρατία

«Η Θεσσαλονίκη αρχίζει να παίζει και στο κομμάτι της τεχνολογίας και της πληροφορικής έναν πολύ ιδιαίτερο, πολύ σημαντικό ρόλο», δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, στο πλαίσιο του 3ου Συνεδρίου Καινοτομίας και Νέων Τεχνολογιών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που πραγματοποιείται, σήμερα και αύριο, στο συνεδριακό κέντρο «Ι.



Politico: «Το Βερολίνο δεν καταλαβαίνει γιατί η Αθήνα δεν θα ενισχύσει το Κίεβο με πυραύλους»

Το Politico αναφέρει σε δημοσίευμά του ότι το Βερολίνο δεν καταλαβαίνει γιατί η Αθήνα δεν θα ενισχύσει το Κίεβο με πυραύλους.

Ο υπουργός Άμυνας της Γερμανίας, Μπόρις Πιστόριους δήλωσε πρόσφατα ότι «αναμένει» από τις χώρες που διαθέτουν αποθέματα πυραυλικών συστημάτων να βοηθήσουν την Ουκρανία που δέχεται με αμείωτη ένταση ρωσικά πυρά από τον Φεβρουάριο του 2022.