Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Ελλάδα



Γιος Φρέντη Μπελέρη: Ο πατέρας μου έχει αθωωθεί σε τρία δικαστήρια – Μας στηρίζουν από το ΚΚΕ μέχρι τα δεξιά κόμματα

Ο γιος του Φρέντη Μπελέρη, Πέτρος, ανέφερε ότι ο πατέρας του έχει αθωωθεί σε τρία δικαστήρια στην Αλβανία, τονίζοντας ότι λαμβάνει στήριξη από όλα τα κόμματα στην Ελλάδα, είτε ανήκουν στην αριστερά, είτε στη δεξιά.



Την κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης ζητά η Ελληνική Ένωση Καφέ

Το αίτημα της κατάργησης του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στον καφέ έθεσε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ένωσης Καφέ κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη.



Κρήτη: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι στο Ηράκλειο για κλοπές σε σταθμευμένα οχήματα

Αστυνομικοί του ΑΤ Χερσονήσου στο Ηράκλειο, προχώρησαν στη σύλληψη δύο ανηλίκων για κλοπή και για τα κατά περίπτωση αδικήματα παραβάσεων της νομοθεσίας περί όπλων και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.



e-ΕΦΚΑ: Δείτε πότε θα καταβληθεί το αδειοδωρόσημο Πάσχα στους εργατοτεχνίτες οικοδόμους

Ο e-ΕΦΚΑ, ανακοίνωσε πως την ερχόμενη Παρασκευή 26 Απριλίου θα καταβληθεί σε 76.829 εργατοτεχνίτες οικοδόμους ποσό ύψους 37.418.964,36 ευρώ, που αφορά στο αδειοδωρόσημο Πάσχα 2024.

Η καταβολή σύμφωνα με ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά, μέσω τραπεζών, με πίστωση των τραπεζικών λογαριασμών των ασφαλισμένων.



Τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. για τον «Ιωσήφ»: «Αρχηγός της Θύρας 7» και «ιδιαίτερα επικίνδυνος»

«Αποτελεί τον αρχηγό της Θύρας 7 και τον αδιαφιλονίκητο ηγέτη της Εγκληματικής Οργάνωσης. Παρίσταται στους περισσότερους αγώνες της ομάδας του Ολυμπιακού, σε όλα τα αθλήματα και βρίσκεται συνήθως στον αγωνιστικό χώρο, φορώντας διαπίστευση».



Κασσελάκης για έκθεση Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Μήπως ο Μητσοτάκης να αφήσει τις θεωρίες συνωμοσίας και να κοιταχτεί στον καθρέφτη του;

«Δύο μήνες μετά το ψήφισμα- κόλαφο του Ευρωκοινοβουλίου για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα, έρχεται τώρα η έκθεση- κόλαφος του State Department για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του.