Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Ελλάδα



Δυστύχημα στα Τέμπη: Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στο οικόπεδο που μετέφεραν χώμα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την τραγωδία στα Τέμπη αφού στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχε μεταφερθεί χώμα από τον τόπο του δυστυχήματος εντοπίστηκαν ανθρώπινα οστά.

Ο χώρος του οικοπέδου ανήκει σε εργολάβο ο οποίος το τρίτο 24ωρο μετά το δυστύχημα έλαβε εντολή να μεταφέρει το χώμα επί του οποίου κατέληξαν τα πρώτα βαγόνια.



Ο Κικίλιας μεταβαίνει στην Θεσσαλία ενόψει της κακοκαιρίας

Σε συναγερμό έχει τεθεί ο κρατικός μηχανισμός ενόψει της κακοκαιρίας που αναμένεται να χτυπήσει τη χώρα μας τις επόμενες ώρες. Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, η  Θεσσαλία φαίνεται πως θα είναι μια από τις περιοχές που θα δεχτεί μεγάλα ύψη βροχής, γεγονός που κξυπνάει εφιαλτικές μνήμες στους κατοίκους.



Δ. Μακεδονία: Την ενίσχυση δομών υγείας ανήγγειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ως ένα από τα βασικά νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας χαρακτήρισε το Μποδοσάκειο ο Υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, επισημαίνοντας ότι στόχος του Υπουργείου είναι η ενίσχυση του με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.



Τουρισμός: Εντείνεται η προβολή της Πάρου στα διεθνή ΜΜΕ

Σε εκστρατεία προβολής του νησιού έχει επιδοθεί ο Δήμος Πάρου, μέσω επαφών με επαγγελματίες του Τουρισμού από σημαντικές αγορές του εξωτερικού που πραγματοποιήθηκαν με τις διαδικτυακές συναντήσεις του Αντιδημάρχου Τουρισμού Θοδωρή Μπιζά και μελών της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου.



Πύργος: Συνελήφθη διαρρήκτης – Με κλεμμένο φορτηγάκι «άνοιξε» δύο επιχειρήσεις

Σε πάρκινγκ μεγάλης υπεραγοράς που βρίσκεται στην ανατολική είσοδο του Πύργου μετέβη 23χρονος και, αφού έκλεψε ένα επαγγελματικό φορτηγάκι που ήταν εκεί σταθμευμένο, πήγε σε πρατήριο υγρών καυσίμων λίγα μέτρα μακριά, στην οδό Αλφειού, έπεσε με το όχημα πάνω στην κεντρική είσοδο της επιχείρησης καταφέρνοντας με… “επαγγελματικό” τρόπο να τη διαρρήξει.



Τροχαίο ατύχημα στο κέντρο της Αθήνας – Ένας σοβαρά τραυματίας

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας.

Ήταν λίγο μετά τις 03:00 όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα στη συμβολή των οδών Σταδίου και Πεσμαζόγλου.