Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ελλάδα



Διακόπτεται η λειτουργία ακατάλληλων και επικίνδυνων παιδικών χαρών στον Δήμο Αθηναίων

Αναλυτική κατάσταση για τις παιδικές χαρές στην πόλη παρουσίασε ο Δήμος Αθηναίων. Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση: «οι περισσότερες παιδικές χαρές του Δήμου Αθηναίων λειτουργούσαν το προηγούμενο διάστημα χωρίς την ανανέωση της καταλληλότητας λειτουργίας τους, με ευθύνη και γνώση της προηγούμενης δημοτικής Αρχής.



Ηράκλειο: Συνελήφθη 27χρονος που πουλούσε μέσω διαδικτύου κροτίδες και βεγγαλικά

Αστυνομικοί της Ομάδας Παραεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, το πρωί της Τετάρτης (27/3) συνέλαβαν στην περιοχή του Ηρακλείου έναν 27χρονο ημεδαπό για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών.



«Χάθηκε» από την αφρικανική σκόνη η Κρήτη – Αποπνικτική η κατάσταση. Οι συστάσεις της Περιφέρειας

«Πνίγηκε» και σήμερα Πέμπτη (28/3) η Κρήτη, από την αφρικανική σκόνη, με την Περιφέρεια να κάνει συστάσεις για τις ευπαθείς ομάδες.



ΠΑΣΟΚ: Πέθανε το ιδρυτικό μέλος Γ.Τερζόπουλος

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 93 ετών ο πρώην βουλευτής Πιερίας και ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Τερζόπουλος.



Πεσκόφ: «Η Ρωσία θα φέρει στη δικαιοσύνη όλους τους υπεύθυνους για τα εγκλήματα του καθεστώτος του Κιέβου»

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε σήμερα Πέμπτη (28/3) πως η Ρωσία θα φέρει στη δικαιοσύνη όλους τους υπεύθυνους για τα εγκλήματα του καθεστώτος του Κιέβου.



Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί έναντι της ιλαράς στον παιδικό πληθυσμό σε οικισμούς Ρομά

Στο πλαίσιο των δράσεων του ΕΟΔΥ για την πρόληψη εμφάνισης αλλά και μη διασποράς κρουσμάτων ιλαράς, κλιμάκια του Οργανισμού, με τη συμμετοχή των Κινητών Ομάδων Υγείας (ΚΟΜΥ), ξεκίνησαν από τις 12 Μαρτίου, να εμβολιάζουν μαζικά κατά της ιλαράς – ερυθράς – παρωτίτιδας τον παιδικό πληθυσμό, ηλικίας 1-14 χρόνων, σε οικισμούς Ρομά εντός των διοικητικών ορίων της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Πελοπον