Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

Δείτε την υπερπολυτελή βίλα της Ελένης Μενεγάκη στο Καστρί!

Η παρουσιάστρια μετά το διαζύγιό της από τον Λάτσιο, πουλάει το σπίτι της στα Μελίσσια, όπου πέρασε πολλά χρόνια μαζί του και θα ζει πλέον σε ένα σπίτι εντελώς διαφορετικής αισθητικής, πιο μίνιμαλ και πολύ εντυπωσιακό.

Δεν πρόκειται για ένα σπίτι που το ζευγάρι έχτισε εξαρχής αλλά ένα ήδη υπάρχον σπίτι που έχει φτιάξει ο αρχιτέκτονας Τάσος Ζέππος και το ζευγάρι αγόρασε και ανακαίνισε πλήρως. Στο site του γνωστού αρχιτέκτονα υπάρχουν φωτογραφίες από την εν λόγω βίλα, που βρίσκεται όπως αναγράφεται στην Εκάλη, ωστόσο δεν διευκρινίζεται το πότε έχει χτιστεί κτλ.

Το σπίτι είναι φωτεινό, με μεγάλους χώρους, κάθε κρεβατοκάμαρα έχει το δικό της μπάνιο, ενώ διαθέτει καταπράσινο κήπο, πισίνα και εκπληκτική θέα! Στο δίπλα οικόπεδο, χτίζεται μια μεζονέτα, όπου πρόκειται να μετακομίσουν η μητέρα με τον αδελφό και τον πατριό της Μενεγάκη.

 

spiti-menegaki-1 - Copyspiti-menegaki-2 - Copyspiti-menegaki-3 - Copyspiti-menegaki-4 - Copyspiti-menegaki-5 - Copyspiti-menegaki-6 - Copyspiti-menegaki-7 - Copyspiti-menegaki-8 - Copyspiti-menegaki-9 - Copyspiti-menegaki-10 - Copyspiti-menegaki-11 - Copyspiti-menegaki-12 - Copyspiti-menegaki-13 - Copyspiti-menegaki-14spiti-menegaki-16