Τρίτη 21 Μαΐου 2024 -

Ελλάδα



ΣΥΡΙΖΑ κατά Γεωργιάδη: Τοξικότητα, χυδαιότητα, λασπολογία

"Η τοξικότητα, η χυδαιότητα και η λασπολογία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας καθρεφτίστηκε ξανά στο πρόσωπο (ποιου άλλου), του στενότατου επί πέντε χρόνια συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη και "πρωτοκλασάτου" υπουργού, Άδωνι Γεωργιάδη», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του.



Ν. Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Παράταξη θα είναι για μία ακόμα φορά στην όχθη των νικητών

«Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, τις αγωνίες μας και τις ελπίδες μας για να φτιάξουμε το κοινό δημοκρατικό σπίτι για μια ισχυρή και δίκαιη Ελλάδα στην Ευρώπη της αλληλεγγύης. Γι αυτό όλοι μαζί στις 20 ημέρες που απέμειναν να ξανακάνουμε ισχυρή την δημοκρατική παράταξη».



Το ανάκτορο του Φίλιππου Β’ στις Αιγές και το Δέλτα Άξιου επισκέφθηκε ο Στ. Κασσελάκης

Επίσκεψη στο ανάκτορο του Φιλίππου Β΄ στις Αιγές πραγματοποίησε το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, κατά την περιοδεία του στην Κεντρική Μακεδονία.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεναγήθηκε στον εντυπωσιακό αρχαιολογικό χώρο, καθώς το ανάκτορο του Φιλίππου Β΄ αποτελούσε το μεγαλύτερο οικοδόμημα της κλασικής Ελλάδας.



Στην Κέρκυρα ο Ν. Δένδιας για την 160η επέτειο της της ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα

Ο  υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Νίκος Δένδιας θα εκπροσωπήσει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σήμερα στην Κέρκυρα  για την 160η επέτειο της ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα. 

Υπενθυμίζεται ότι η στρατολογική υπηρεσία Κέρκυρας  θα παραμείνει κλειστή σήμερα, με την ευκαιρία του εορτασμού. 

 



Πανσέληνος Μαΐου: Τι είναι το Φεγγάρι των Λουλουδιών που θα απολαύσουμε στον νυχτερινό ουρανό

Η πανσέληνος του Μαΐου, γνωστή και ως το «Φεγγάρι των Λουλουδιών», θα φωτίσει τον ουρανό την Πέμπτη (23/05) προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα στους λάτρεις της αστρονομίας. Η πανσέληνος θα είναι ορατή και την Τετάρτη (22/05), ενώ την Παρασκευή θα φαίνεται μεγαλύτερη και θα έχει μια πιο βαθιά απόχρωση.



Καιρός: Αφρικανική σκόνη και υψηλές θερμοκρασίες σήμερα Τρίτη – Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα

Στους 35 βαθμούς κελσίου θα «σκαρφαλώσει» σήμερα, Τρίτη, 21 Μαΐου 2024, η θερμοκρασία, ενώ θα παραμείνει και σε υψηλή συγκέντρωση η αφρικανική σκόνη.