Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

Ελλάδα



Χαρδαλιάς: Στους δρόμους της Αττικής έχει θέση μόνο η ασφάλεια

Αυτοψία σε έργα οδοποιίας που εκτελούνται στον Δήμο Πεντέλης, στο πλαίσιο των δράσεων της Περιφέρειας Αττικής για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς της, πραγματοποίησε χθες το βράδυ, Πέμπτη 25 Απριλίου, ο περιφερειάρχης, Νίκος Χαρδαλιάς.



Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ: Οι γιατροί στο «Αττικόν» είναι διεθνώς καταξιωμένοι, παρέχουν υψηλό επίπεδο φροντίδας σε όλους

Τη στήριξή της στους γιατρούς του νοσοκομείου «Αττικόν» παρέχει η Διοίκηση της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, μετά το θέμα που προέκυψε από τις καταγγελίες του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Καλλιάνου.



Βορίδης: Ζητάμε ισχυρό μήνυμα στήριξης στην κυβέρνηση για να συνεχίσει το έργο της

Το προεκλογικό κλίμα και τα μεγάλα επίδικα της ευρωκάλπης, όπως επίσης το πρόσφατο επεισόδιο βιαιοπραγίας στο ελληνικό Κοινοβούλιο βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνέντευξης του υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Πάτρας.



Τη Μεγάλη Τρίτη η καταβολή του επιδόματος γέννησης. Οι δικαιούχοι και τα νέα ποσά

Την Τρίτη 30 Απριλίου θα καταβληθεί από το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας – μέσω του εποπτευόμενου Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) – το ποσό των αναδρομικών, από την αύξηση του επιδόματος γέννησης για όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν από 1ης 1ου του 2023.



Απεργία την Πρωτομαγιά στα μέσα σταθερής τροχιάς – Η ανακοίνωση των εργαζομένων

Τη συμμετοχή της στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που εξήγγειλε η ΓΣΕΕ για τη Μεγάλη Τετάρτη 1 Μάϊου αποφάσισε ομόφωνα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς.



Κικίλιας: Μάχη από τώρα δίνουν οι πυροσβέστες, πάνω από 70 οι πυρκαγιές καθημερινά

Στο μεγάλο αριθμό των πυρκαγιών που εκδηλώνονται καθημερινά ενώ έχουμε ακόμα άνοιξη, τις καθημερινές μάχες που δίνουν και θα συνεχίσουν να δίνουν οι πυροσβέστες την πολύ δύσκολη αντιπυρική περίοδο που έρχεται, για την ταχύτητα που υλοποιείται το εξοπλιστικό πρόγραμμα ΑΙΓΙΣ, αλλά και για το νέο δόγμα του Πυροσβεστικού Σώματος εστίασε την Παρασκευή 26/4 ο Βασίλης Κικίλιας.