Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

νεα ιωνια



Πώς θα εορτασθεί η Αγία Αναστασία Φαρμακολύτρια στη Νέα Ιωνία

Με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας πανηγυρίζει σήμερα και αύριο ο ομώνυμος Ιερός Ναός στον Περισσό της Νέας Ιωνίας, στον οποίο φυλάσσεται απότμημα του Ιερού Λειψάνου της.
Οι ιερές Ακολουθίες θα τελεσθούν σύμφωνα με τα ακόλουθο πρόγραμμα:



«Δεν μπορούσα να κοιμηθώ με αυτό που έκανα»: Η δημόσια εξομολόγηση της 19χρονης που εγκατέλειψε το μωρό στη Νέα Ιωνία

Για πρώτη φορά η 19χρονη που εγκατέλειψε το νεογέννητο μωρό της σε πολυκατοικία της Νέας Ιωνίας μίλησε δημόσια και δήλωσε μετανιωμένη.

Η νεαρή χωρίς να αποκαλύψει το πρόσωπό της, συστήθηκε η Ελένη και κάθισε στο πλατό εκπομπής του STAR με γυρισμένη την πλάτη. Η 19χρονη είπε πως μετάνιωσε και είναι βαθιά λυπημένη για την πράξη της.



Μετανιωμένη στην κατάθεσή της η 19χρονη που εγκατέλειψε το μωρό της στη Νέα Ιωνία

Πώς πήρε την απόφαση να αφήσει το μωρό της μέσα σε καρότσι σούπερ μάρκετ, στην είσοδο πολυκατοικίας, περιέγραψε στην κατάθεσή της η 19χρονη μητέρα, στην υπόθεση εγκατάλειψης βρέφους στη Νέα Ιωνία.



Εγκατάλειψη μωρού στη Νέα Ιωνία: Για «ανοησία» της 19χρονης μιλά ο δικηγόρος της

Για «ανοησία» της 19χρονης από την οποία χωρίστηκε με παιδί της «αφού επέλεξε να το αφήσει στο καροτσάκι στην είσοδο της πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία» έκανε λόγο στον ΘΕΜΑ 104,6 ο δικηγόρος της, Βασίλης Ταουξής.



Εγκατάλειψη μωρού στη Νέα Ιωνία: «Θέλω κρέμασμα, μετάνιωσα...»

«Θέλω κρέμασμα... Μετάνιωσα πικρά που άφησα το μωρό μου...» Η 19χρονη Άρτεμις εμφανίσθηκε ως ένα ανθρώπινο ράκος μπροστά στον εισαγγελέα που άσκησε εναντίον δίωξη για την εγκατάλειψη του βρέφους της και την παρέπεμψε να δικασθεί στις 27 Σεπτεμβρίου.



Στο αυτόφωρο η 19χρονη που εγκατέλειψε το βρέφος της

Στο Αυτόφωρο παραπέμφθηκε η 19χρονη μητέρα, η οποία εγκατέλειψε το βρέφος της στην είσοδο πολυκατοικίας, μέσα σε ένα καρότσι σουπερμάρκετ.
Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σε βαθμό πλημμελήματος.