Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

ΝΔ



Βορίδης: Ζητάμε ισχυρό μήνυμα στήριξης στην κυβέρνηση για να συνεχίσει το έργο της

Το προεκλογικό κλίμα και τα μεγάλα επίδικα της ευρωκάλπης, όπως επίσης το πρόσφατο επεισόδιο βιαιοπραγίας στο ελληνικό Κοινοβούλιο βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνέντευξης του υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Πάτρας.



Γεραπετρίτης: Η ΕΕ να αναλάβει κεντρική πρωτοβουλία για την ειρήνευση στη Μέση Ανατολή

«Η Ελλάδα διατηρεί παραδοσιακούς δεσμούς με τις χώρες του Κόλπου», ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, σε δήλωσή του στην ΕΡΤ, μετά το πέρας της επίσκεψής του στο Κουβέιτ, με την οποία ολοκληρώνεται ένας κύκλος επισκέψεων στις χώρες του Κόλπου.



Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου μετά τον θάνατο του πατέρα του – «Φρόντισαν κάποιοι να μη βγεις ποτέ από εκείνο το δωμάτιο της κλινικής»

Με μια συγκινητική ανάρτηση, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, αποχαιρετά τον πατέρα του, ο οποίος πέθανε σήμερα σε ηλικία 79 ετών. Για άλλη μια φορά αφήνει αιχμές για τους χειρισμούς του νοσοκομείου, σημειώνοντας πως «φρόντισαν κάποιοι να μην βγεις ποτέ από εκείνο το δωμάτιο της Αγγειοχειρουργικής κλινικής».



Συνεδριάζει το υπουργικό Συμβούλιο τη Μεγάλη Δευτέρα υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Τη Μεγάλη Δευτέρα, 29 Απριλίου θα συνεδριάσει υπό τον πρωθυπουργό το υπουργικό Συμβούλιο στο Μέγαρο Μαξίμου.



Γεωργιάδης για Καλλιάνο: «Σέβομαι τον πόνο κάθε συγγενούς, όμως για τον πατέρα του τηρήθηκε η νόμιμη διαδικασία»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε δηλώσεις σχετικά με τις διαδικασίες που εφαρμόστηκαν στην περίπτωση του πατέρα του βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Καλλιάνου, τονίζοντας ότι «κανένας από το νοσοκομείο δεν παρέβλεψε» τον ασθενή, ο οποίος υπέστη καρδιακή ανακοπή και νοσηλεύεται σε κατάσταση διασωλήνωσης στο νοσοκομείο Αττικόν.



Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια βγάζω περισσότερα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»

Η Ελεονώρα Μελέτη σε συνέντευξή της χθες, Τρίτη, στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Real FM, μίλησε για τις αντιδράσεις που έχει λάβει μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία.