Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

μπλόκο



Τρίκαλα: Oι αγρότες προχώρησαν στον συμβολικό αποκλεισμό του κόμβου του Μεγαλοχωρίου για δυο ώρες

Στον συμβολικό αποκλεισμό του κόμβου του Μεγαλοχωρίου για δυο ώρες προχώρησαν οι αγρότες στα Τρίκαλα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του thesstoday.gr, ο αποκλεισμός ξεκίνησε στις 12:00 και θα διαρκέσει έως τις 14:00, με τους αγρότες να παρατάσσουν τα τρακτέρ τους στις εισόδους του κυκλικού κόμβου, σε συνεννόηση με την Ελληνική Αστυνομία.



Κρήτη: Μπλόκο σε μεγάλη ποσότητα καπνού για ναργιλέ

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές συνέλαβαν δύο άνδρες από τη Συρία και μία γυναίκα από το Μαρόκο. Συγκεκριμένα συνελήφθησαν δυο Σύροι ηλικίας 65 και 35 ετών καθώς και μία 36χρονη.



Αθωώθηκαν οι δέκα αγροτοσυνδικαλιστές για το μπλόκο της Νίκαιας

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, όλοι οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν αθώοι για το μπλόκο που στήθηκε στη Νίκαια κατά τη διάρκεια των φετινών κινητοποιήσεων.



Ποινική δίωξη κατά 10 αγροτών για το μπλόκο στη Νίκαια

Την κυβέρνηση καταγγέλλουν οι συνδικαλιστές από το μπλόκο της Νίκαιας, μετά την κλήτευση που δέχθηκαν δέκα αγρότες από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας, για να δικαστούν με την κατηγορία της παρακώλυσης συγκοινωνιών, για το μπλόκο που έστησαν χθες στη Νίκαια.



ΤΩΡΑ: Μπλόκο αγροτών στην Εθνική οδό Αθηνών- Θεσσαλονίκης

 Στον κόμβο της Νίκαιας λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, ξεκίνησαν οι φετινές αγροτικές κινητοποιήσεις με τα πρώτα 200 τρακτέρ να καταφθάνουν. Η κίνηση έχει ήδη διακοπεί στο ρεύμα προς Αθήνα στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, ενώ μόλις ολοκληρωθεί η έλευση των υπόλοιπων αγροτών θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις.



Αγρότες σχηματίζουν συμβολικό "μπλόκο" για τη Μακεδονία

Στην πλατεία του Πολυκάστρου στο Κιλκίς συγκεντρώθηκαν το πρωί αγρότες διαμαρτυρόμενοι για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Οι αγρότες στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ευζώνων, όπου έστησαν οδόφραγμα με τα τρακτέρ τους, λίγο πριν από το τελωνείο.